קרם פרלין
קרם פרלין הוא מנת תוספת צמחונית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 936 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם חלב, פקאן, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. נסו גלידת פרלין, גלידת פרלין, ו עוגת קרם פרלין (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד 1 כוס סוכר ומיץ לימון בסיר 1 1/2 ליטר על חום בינוני, ומבשלים, הטיית מחבת להמיס סוכר באופן שווה ערבוב מדי פעם, עד שהסוכר נמס והופך צבע זהוב קל. מערבבים בחמאה.
להקציף יחד הנותרים 1 כוס סוכר, חלמונים ביצה, חלב, וקמח בסיר כבד; להביא רק לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן.
הוסף תערובת סוכר לתערובת חלב מיד, ומבשל, מקציף כל הזמן, במשך 5 עד 7 דקות או עד שיש לו עובי כמו פודינג. מערבבים בפקאנים. כיסוי, הצבת פלסטיק לעטוף ישירות על מילוי, וצינה 8 שעות.