קרם קוקוס קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קרמה קרמל קוקוס. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם סוכר, מלח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו קרם קוקוס קרמל, קרם קוקוס קרמל, ו קרם קרמל קוקוס פודינג (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1/2 כוס סוכר בסיר כבד קטן; לבשל מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ עד שהסוכר נמס והופך חום בהיר. במהירות לשפוך קרמל חם לתוך 6 (6-אונקיה) כוסות פודינג או ramekins מצופה ספריי בישול. בזהירות להטות כל כוס כדי מעיל התחתון באופן שווה.
מניחים כוסות בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'; בצד.
מערבבים את שארית הסוכר, הביצים, החלבונים, ואת 4 המרכיבים הבאים בקערה גדולה.
יוצקים תערובת שווה על פני קרמל לתוך כוסות מוכנות.
הוסף מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 50 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
הסר כוסות מחבת; מגניב לחלוטין על מתלה תיל. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות. שחרר את הקצוות של רפרפת עם סכין חדה, ולהתהפך על צלחות הגשה, לתת טפטוף קרמל נמס מעל.
מקשטים עם קוקוס קלוי, אם תרצה.