קרם קרמל
קרם קרמל יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 185 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-54 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך חלב, סוכר, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 27%. מתכונים דומים: קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, פריך קרמל פריך עם קרם מאפה קרמל שרוף, ו קרם קרמל.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F. תרסיס קל 4 עמיד בחום 6.5-עוז. ramekins עם ספריי ירקות.
מניחים ramekins בצלחת תבשיל.
מניחים 1/2 כוס סוכר במחבת קטנה, כבדה, יבשה מעל חום בינוני. כאשר הסוכר מתחיל להמיס סביב הקצוות, בעדינות לנער את המחבת ללא הרף, מתערבל סוכר מסביב, עד שכל הסוכר נמס; לא להשתמש בכלים לעורר. כאשר הסוכר נמס לחלוטין חום כהה, להסיר את המחבת מן החום.
במהירות לשפוך כמויות שוות של סירופ קרמל לתוך 4 ramekins מוכן.
מניחים 1 ביצה 3 חלמונים בקערה עם קמצוץ של מלח 1/4 כוס סוכר.
לטאטא עד הסוכר הוא מומס תערובת הופך מקציף, על 1 דקה.
כפית קרם פרש לתערובת הביצה; להוסיף את החלב, וניל, Grand Marnier.
לטאטא יחד עד החומרים מעורבבים לחלוטין.
תערובת מצקת לתוך ramekins מוכן, למלא אותם על 2/3 עד 3/4 מלא.
מילוי תבשיל עם מי ברז חמים להגיע באמצע הדרך את הצדדים של ramekins.
מניחים תבשיל על המדף האמצעי של תנור שחומם מראש.
אופים עד בקושי להגדיר, 45 עד 50 דקות. אתה יכול להתחיל לבדוק עבור doneness בערך 40 דקות.
באמצעות מלקחיים, להסיר את ramekins מן התבשיל מתלה קירור. כאשר רק מעט חם, להפעיל סכין חיתוך חדה סביב קצה של כל פודינג.
כדי unmold, לכסות ramekin עם צלחת קטנה, ואז להפוך. תירגע לפני ההגשה.