קרם שוקולד-לימון
אם יש לך קליפת לימון, גבינת שמנת, תמצית לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו חלב-שוקולד קרמים, קרמים בוואריים שוקולד, ו חלב-שוקולד קרמים (מתכונים דומים).
הוראות
לנצח הראשון 5 מרכיבים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה; כיסוי. להקפיא 2 שעות.
צורה תערובת גבינת שמנת לתוך כדורי 1 אינץ', ומניח על נייר שעווה מצופה תבנית אפייה; לכסות להקפיא 1 שעה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 10 דקות.
ציפוי שוקולד גלי מיקרוגל בקערה בטוחה במיקרוגל 1 ליטר ב 1 1/2 דקות או עד נמס, ערבוב פעמיים.
לטבול כדורים לתוך ציפוי; מקום על נייר שעווה.
מניחים ציפוי וניל בשקית ניילון zip-top. אטמו את הציפוי במים חמים עד להמסה. גזירה חור 1 בפינה של תיק, ציפוי רסס על שוקולד, אם תרצה בכך.
הערה: מעבד מזון עשוי לשמש לשלב הראשון.