קרם של מרק ברוקולי
מרק ברוקולי קרם עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 493 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, תפוחי אדמה russet, מרק עוףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו מרק קרם ברוקולי, קרם של מרק ברוקולי, ו קרם של מרק ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית-נמוכה.
הוסף כרישה ומטופח עד כרישה הם רכים, אבל לא השחמה, על 8 דקות. אם כרישה להתחיל להיצמד לסיר, מערבבים בכמה כפיות מים.
מוסיפים תפוחי אדמה חתוכים לקוביות, 3 מרק עוף כוסות עלה דפנה. מביאים רק לרתיחה, חום נמוך ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים, על 10 דקות.
מוסיפים ברוקולי ונותר 1 כוס מרק עוף. להעלות את החום בינוני גבוה, להביא תערובת בחזרה לרתיחה, חום נמוך ומבשל עד ברוקולי הוא ירוק בהיר ופשוט רך, על 5 דקות. קח סיר מחום ולהסיר עלה דפנה.
בבלנדר, מרק פירה בקבוצות עד חלקה למדי (מרק יהיה עבה מאוד). החזר מחית לסיר ומערבבים לאט בשמנת. מרק חם על חום בינוני-נמוך עד רק התחמם; לא נותנים מרק לרתוח. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט, אם משתמשים.
מגישים מרק חם, עם קרוטונים תוצרת בית או קרקרים,אם תרצה.