קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

קרמה קטלנה

קרמה קטלנה
Crema Catalanan נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 145 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו חלב, סוכר, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: Crema Catalana, Custard קטלאנית / Crèma Catalana, ו גלידת שרי Crema Catalananan עם תאנים דבש.

הוראות

1
חלב חום מעל חום בינוני גבוה בסיר כבד קטן עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר מהחום.
3
מוסיפים קליפה וקינמון; מכסים ונותנים לעמוד 30 דקות. להיפטר מקליפה וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מערבבים 1/4 כוס סוכר, קורנפלור, ומלח בקערה קטנה, ערבוב היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים 1/4 כוס חלב לתערובת סוכר, ערבוב עד חלקה. להחזיר תערובת חלב למחבת; לבשל מעל חום בינוני-נמוך 7 דקות או עד כמעט עבה, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מניחים חלמונים בקערה קטנה. בהדרגה לשפוך שליש תערובת חלב חם לתוך חלמונים, ערבוב כל הזמן עם מקצף. בזהירות להחזיר תערובת חלמון למחבת. מבשלים על אש נמוכה 4 דקות או עד רשם מדחום 180, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף. מחלקים רפרפת באופן שווה בין 6 (4-אונקיה) כוסות רפרפת; לחץ על עטיפת פלסטיק נגד משטח רפרפת. תרגע לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הסר פלסטיק; להשליך.
8
מפזרים הנותרים 3 כפות סוכר באופן שווה על פודינג. החזקת מבער מטבח על 2 אינץ ' מהחלק העליון של כל פודינג, לחמם את הסוכר, הזזת הלפיד קדימה ואחורה, עד הסוכר נמס לחלוטין caramelized (על 1 דקה).
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
9
לשרת באופן מיידי או בתוך שעה 1.