קרמה קטלנה
קרמה קטלנה עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 206 קלוריות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ראש לחנות ולקחת מקלות קינמון, קורנפלור, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו קרמה קטלנה, רפרפת קטלאנית / קרוואלמה קטלנה, ו שרי קרמה קטלאנית גלידה עם תאנים דבש (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 10 (5 אונקיות) רמקינס
בסיר בינוני הביאו לרתיחה את החלב, גרידת התפוז, מקלות הקינמון והמלח ואז הפחיתו את האש לנמוכה והבשלו למשך 3 דקות כדי להחדיר טעמים. בקערה גדולה מקציפים את החלמונים עם כוס הסוכר 1 עד שהם חיוורים ותפוחים.
הקציפו את עמילן התירס עם 1/2 כוס מים ליצירת תרחיף והקציפו עד לאיחוד יסודי.
מוציאים וזורקים את גרידת התפוז ומקלות הקינמון מהחלב.
מקציפים ללא הרף, מוסיפים בהדרגה את החלב לתערובת החלמונים. מחזירים את התערובת לסיר ומביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך הקצפה מתמדת להסמכה, כ -3 עד 5 דקות. מסננים את הפודינג לקערה גדולה ומקציפים פנימה את הווניל. מחלקים את הרפרפת בין 10 רמקינס (5 אונקיות) ומחליקים את המשטחים. מצננים מעט את הרפרפות, ואז מכסים את הרמקינס בניילון ומכניסים למקרר עד שהרפרפת קרה, לפחות 8 או עד 24 שעות
להגשת הקרמה קטלנה, מפזרים כל רמקין באופן שווה עם 2 כפיות סוכר. השתמש בלפיד מטבח כדי להמיס ולקרמל את הסוכר עד להשחמה וקרום.