קרמי Orzo
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שמנת Orzo. מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-59 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו עגבניות משומר, מלח ופלפל, שאלוט, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו קרמי Orzo עם פטריות, שמנת פרמזן Orzo, ו Orzo ירקות שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
להביא סיר גדול כבד של מים מלוחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את orzo ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב לעתים קרובות, על 8 דקות.
מסננים, שומר 1 כוס של נוזל הבישול.
בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה כבדה על אש בינונית.
מוסיף את שאלוט ושום, ו לטגן עד מכרז, על 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד שהן רכות, כ 8 דקות. מערבבים את השמנת והאפונה.
הוסף את orzo ולזרוק למעיל.
מוסיפים את הפרמזן לתערובת הפסטה וזורקים למעיל. מערבבים את תערובת הפסטה עד שהרוטב מכסה את הפסטה בעובי, ומוסיפים מספיק נוזל בישול שמור כדי לשמור על עקביות שמנת. מתבלים את האורזו במלח ופלפל ומגישים.