קרמל מלוח של מרי-חטיפי פקאן
גשו לסופר וקנו מלח כשר, אגוזי פקאן, קרקרים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה הביא לך את כלמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 11%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: קרמל מלוח-חטיפי פקאן, חטיפי פקאן קרמל מלוחים, ו ברים פאי פקאן מייפל קרמל מלוח.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית גליל ג 'לי בגודל 10 על 15 אינץ' בנייר אלומיניום; ריסוס בתרסיס בישול.
מסדרים אגוזי פקאן בשכבה אחת בתבנית רדודה.
אופים בתנור שחומם מראש, תוך ערבוב באמצע הדרך, עד שהפקאנים קלויים וריחניים, 10 עד 12 דקות.
מסדרים פצפוצי גרהם בשכבה אחת על תבנית גליל הג ' לי המוכנה.
שלב סוכר חום, חמאה ושמנת בסיר כבד; מביאים לרתיחה, תוך ערבוב מדי פעם, עד להמסת הסוכר, כ -5 דקות..
מסירים מהאש ומערבבים פנימה תמצית וניל. מקפלים פנימה אגוזי פקאן.
יוצקים תערובת פקאן על קרקרי גרהם, מתפשטים למעיל.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהציפוי מבעבע, 10 עד 11 דקות.
מוציאים מהתנור ומפזרים מיד מלח.
העבירו קרקרים מצופים ונייר אלומיניום לרשת להתקררות, כ-30 דקות. לפרוץ לסורגים.