Carnitas עם ירקות כבושים חריפים וסלט קקטוס יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך חומץ, שומן חזיר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. עם כפית מתכונים דומים: בשר חזיר Carnitas ו Oaxaca גבינה היורה-כריך עם שעועית מטוגנת מתובלת בצל אדום כבוש, ירקות כבושים מתובלים, ו ירקות כבושים מהירים ומתובלים.
הוראות
1
עבור חזיר: להמיס את השומן בסיר גדול על חום בינוני. לסחוט את המיץ מפירות הדר לתוך השומן יחד עם עורות.
בינתיים, עבור ירקות כבושים: בסיר שאינו מגיב, להביא את החומץ, צ ' יילס דה arbol, מלח ופלפל לרתיחה. תוריד את החום ולהוסיף את השעועית הירוקה, שעועית שעווה, גזר, תירס, שום jalapenos. צ ' יל במקרר להתקרר, לפחות 1 שעה. יחזיק במקרר עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
שעועית שעווה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 תפוז, גרידה
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
1
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה, מוסיפים 2 כפות שמן זית וגריל את משוטי הקקטוס עד רך וחרוך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Nopales
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולבים
2
הסירו את הכפות והניחו בצד.
3
מוסיף את הנותרים 2 כפות שמן זית גריל את הבצל הירוק עד רק מבושל, על 3 דקות. לאחר הקקטוס והבצלונים התקררו, קוביות אותם ומערבבים עם עגבניות, צ ' ילה ומיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תות, קלוף
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4
לאחר חזיר כבר בישול רך, להפוך את החום עד בינוני גבוה ולהוסיף את הקולה. מבשלים עד חזיר caramelizes, 15 עד 20 דקות.