קרפ סוזט
קרפ סוזט דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, קוניאק, ליקר בטעם כתום כגון grand marnier, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%- שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: קרפ סוזט, קרפ סוזט, ו קרפ סוזט.
הוראות
מקפלים קרפים במחצית, משטחים חיוורים בפנים, ולהניח, חופפים, על צלחת.
בקערה, מערבבים קליפת תפוז ולימון עם מיץ תפוזים ולימון.
במחבת 10 עד 12 אינץ ' או צלחת שפשוף על חום גבוה, להמיס סוכר, רועד מחבת לעתים קרובות, עד שהוא הופך ענבר, על 2 דקות. להפחית את החום נמוך ולהוסיף תערובת מיץ בבת אחת; סוכר מתקשה. מערבבים עד הסוכר מתמוסס.
מוסיפים חמאה ומערבבים עד מומסים.
עם 2 כפיות גדולות ועובד במהירות, להניח 1 קרפ מקופל בכל פעם ברוטב, להתהפך, לקפל crpe שוב לעשות משולש, ולדחוף לצד של המחבת. חזור כדי להרטיב ולקפל כל crpe, חופפים לפי הצורך כדי להתאים במחבת.
יוצקים ליקר וקוניאק מעל crpes; כאשר ליקרים הם מעט חמים, על 30 שניות, להצית (לא מתחת מאוורר פליטה או פריטים דליקים). לנער מחבת או רוטב כפית על קרפים עד להבה מתה.
תן להתבשל 1 או 2 דקות, ואז כפית קרפים ורוטב על צלחות. תלווה עם גלידה.