קורמה קארי: בשר עיזים עם במיה
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו במיה, מלח, יוגורט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,5 דקות יוגורט קפוא אפרסק בריא כקינוח. מתכונים דומים: כבש קורמה קארי, Kaye Korma Curry, ו משחת קארי קורמה.
הוראות
יום לפני: לשטוף את בשר העז ביסודיות להתייבש עם מגבות נייר.לחלץ את הזרעים מתרמילי הל. במכתש ועלי, לטחון את זרעי הל. לרסק את כל כינים ולאסוף על 3/4 כפית הל powder.In בלנדר או מיני בלנדר אם יש לך אחד, להפוך את בצל מטוגן לתוך חלק טהור.
מוסיפים כ-2-3 כפות מים לזרימה חלקה יותר. הגדר aside.In סיר גדול ועמוק מחמם את השמן. מטגנים את זרעי הכמון.
מוסיפים את הדבק שום ג ' ינג 'ר, אבקת צ' ילי אדום, garam masala, אבקת הל, 1 כפית אבקת פפריקה ואבקת כורכום. ברגע שזה מוזהב וריחני, מוסיפים את חתיכות הבשר. מערבבים מעל חום גבוה עד שכל הלחות מהבשר התאדתה (כ 5 עד 8 דקות).
מוסיפים כ 1 כוס של רסק בצל מטוגן, רוטב עגבניות ויוגורט. לבשל במשך כ 5 דקות.
הוסף כ -2 עד 3 כוסות מים. זה אמור לכסות את בשר העז. מביאים לרתיחה מלאה, ואז להנמיך את החום בינוני נמוך. מכסים במכסה בצורת כיפה כדי לאפשר לאדים ליפול חזרה בסיר. מבשלים כ -30 דקות, ערבוב לעתים קרובות.מתבלים במלח. מביאים לרתיחה מלאה עוד פעם אחת, לכסות עם המכסה. כבה את החום ותן להתקרר לחלוטין. צ ' יל במקרר בין לילה (במידת האפשר).למחרת:מחממים את התנור ל 191°.In מרגמה ועלי, לטחון 3/4 כפית של חוטי זעפרן לאבקה דקה. מחממים מחדש את צלחת העז על גבי התנור.
מוסיף את הדבק בצל מטוגן הנותרים; זה יוסיף מתיקות טבעית למנה.
מוסיפים את הזעפרן לרוטב הממותק.
מוסיפים על כוס מים לתוך מרגמה ועלי לאסוף כל אבקת זעפרן הנותרים (זעפרן הוא די יקר, אז לא לבזבז אותו!).
יוצקים את נוזל הזעפרן לתוך הרוטב. לעבות את הרוטב עם שקדים flour.In מחבת קטנה, להמס את הגיי עם צ ' ילי מיובש כולו. ברגע שהגאי נמס, מוסיפים את שאר הפפריקה.
תעביר את הגהי לצלחת העזים. השאר על אש נמוכה לעוד 2 דקות.Prepping את במיה: לקצץ את הגבעולים של במיה אבל לא להסיר אותם לחלוטין; אתה לא רוצה לנקב את הירקות. לשטוף אותם, להסיר כמה שיותר מים ככל האפשר טפטוף עם חצי מיץ לימון. הגדר aside.In סיר נפרד, לבשל את הבמיה במים רותחים במשך כ 4 דקות עד שהם משנים צבע; לטאטא יבש על מגבות נייר.
חותכים כל במיה לשלישים. מתבלים במלח.זמן הרכבה:הקפד לכסות את הידית של הסיר עם רדיד אלומיניום (אז זה לא נמס) או כי הסיר הוא חסין לתנור.להתאים תיבול של הקארי.
מוסיפים את הבמיה, נענע וכוסברה לרוטב.
מפזרים פלפל שחור.לאטום את הסיר עם גיליון אלומיניום ולכסות את הסיר.
מניחים על הכיריים מעל חום גבוה במשך כ 2-3 דקות. קיטור צריך לברוח מהסיר. מיד להעביר לתנור חם ואופים במשך כ 8-10 דקות.
הסר מהתנור. אפשר להגדיר לפחות 15 דקות. אל תסיר את המכסה.
מגישים חם עם מעט זעפרן ואורז בסמטי בטעם חמאה או רוטי (לחם הודי שטוח).בתאבון!