קרפ תפוחים עם ריקוטה טרייה, רוטב כתום וחמאה חומה עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא מספק כ 13 מנות . מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם חמאה, ציפורן טחון, עלי נענע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא משהו. נסו מבשלים את הספר: ריקוטן טרי רביולי ביצה עם חמאה חומה, ניוקי ricotta חמוציות עם רוטב חמאה חום, ו טאקו גלידת קרפ חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטאטא יחד את הסוכר והביצים עד חיוור, ולאחר מכן לטאטא בחלב עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
2
מערבבים בקמח ומלח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
מלח
3
להקציף את החמאה, לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
1
להקציף יחד את ריקוטה, סוכר ווניל. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטה
וניל
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
1
מערבבים את מיץ התפוזים, סוכר, קינמון, וניל, allspice, ציפורן, תפוחים ומלח במחבת גדולה על חום גבוה. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהתפוחים מתרככים והמיצים התעבו.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
קינמון
וניל
תפוח
ציפורן
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
הסר ולתת מגניב מעט.
1
מניחים מחבת nonstick 6 אינץ ' על חום בינוני לרסס עם ריסוס nonstick או מברשת עם חמאה. ברגע המחבת רוחשת, לאט לשפוך מספיק הבלילה כדי לכסות דק את כל הקרקעית, באמצעות מצקת. במהירות להטות ולסובב את המחבת ומבשלים עד התחתון של קרפ הוא השחמה קלות, 1 דקה עד 1 דקה 30 שניות. הפוך את הקרפ, באמצעות האצבעות או מרית, ומבשל 30 שניות יותר. החלק את הקרפ על צלחת מרופדת בנייר שעווה, ולאחר מכן חזור עם שאר הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מרית
מצקת
מחבת
1
מחממים את מיץ התפוזים במחבת קטנה מעל חום בינוני ומאפשרים להפחית לעקביות סירופית. מבשלים את החמאה במחבת סאוט בינונית על חום בינוני עד שהיא מתחילה להפוך צבע חום מטורף.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
הסר מהחום ולהקציף את ההתלהבות והמלח. שמור.
מרכיבים שתצטרך
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
להניח את הקרפים על משטח שטוח. כף חלק ריקוטה במורד המרכז של כל קרפ ולגלגל. צלחת 2 קרפים כל אחד על צלחות גדולות העליון עם חלק מתערובת התפוח, רוטב כתום וחמאה חומה. אבק עם סוכר של ממתקים ומקשטים עם עלי נענע טריים.