קרפים בננה ויוגורט
Banananan ו קרפים יוגורט עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 122 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך תמצית vanillan, ביצה, סירופ מייפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: קרפי בננה מתוקים עם אוכמניות ויוגורט יווני, קרפי בננה ירוקים עם יוגורט יווני מוקצף, ו קרפים עם קרם יוגורט יווני.
הוראות
לטאטא יחד חלב נטול שומן או דל שומן לקטוז, קמח, ביצה, חלבונים ביצה 1 כף דבש בקערה בינונית. אפשר הבלילה לנוח 5 דקות בטמפרטורת החדר.
מחממים מחבת שאינה מקל 10 אינץ ' על חום בינוני.
יוצקים 1/4 גביע הבלילה לתוך מחבת; להטות במהירות מערבולת הבלילה כדי המעיל התחתון של מחבת. כאשר קרפ הוא משחי קלות בקצוות, להשתמש מרית דקה כדי לשחרר להתהפך. קוק הפך קרפ על 20 שניות או עד השחמה קלה; להחליק על צלחת להתקרר. המשך להכין קרפים עם שאריות הבלילה. כדי למנוע דבק, מניחים פיסת נייר שעווה בין כל קרפ.
יוגורט מחית, וניל ודבש שנותר בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה.
תוסיפי בננה חתוכה לקוביות.
מורחים כל קרפ עם כ 2 1/2 כפות של תערובת יוגורט.
מרדדים קרפים לתוך צילינדרים.
מניחים 2 קרפים על כל צלחת הגשה ומקשטים עם ענפי מנטה, אם תרצה בכך.