קרפים ממולאים תירס וגבינה עם קרם Poblano
מתכון תירס וגבינה ממולאים קרפים עם קרם Poblano מוכן תוך כ 37 דקות, והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. ארוחת הבוקר הזאת 426 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו חמאה, חלב, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו פריחת סקווש ממולאת בגבינת עיזים, תירס ופלפלי פובלנו, קרפים מחיטה מלאה ממולאים בגבינת דבש ובננות, ו צ'ילי Poblano ממולא תירס (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
משמנים צלחת אפיית זכוכית בגודל 13 על 9 על 2 אינץ ' עם חמאה. תניח בצד.
מניחים את כל החומרים בבלנדר ולעבד עד חלקה.
בואו הבלילה לעמוד במשך 30 דקות כדי לאפשר כל בועות להתיישב.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
עבור הרוטב: להמיס 2 כפות חמאה במחבת גדולה כבדה על אש בינונית גבוהה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף, על 4 דקות.
מוסיף את צ ' ילי poblano ומבשלים 1 דקה כדי למזג טעמים.
מוסיפים את השמנת הכבדה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד מופחת ואת מעילים קרם בחזרה של כף, על 6 דקות. תערובת מגניב מעט ואז להעביר לבלנדר ולעבד עד חלקה. מתבלים את רוטב הפובלנו עם מלח ופלפל, לפי הטעם. להחזיר את הרוטב לאותו מחבת ולשמור על חום נמוך עד מוכן לשרת.
מחממים מחבת שאינה מקל בקוטר 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מברשת המחבת עם שמן (או תרסיס עם תרסיס בישול שאינו מקל).
מוסיפים את הבלילה 1/4 הספל למחבת; להטות כדי מעיל התחתון של המחבת עם שכבה אפילו של הבלילה. מבשלים במשך כ 30 עד 45 שניות עד הזהב בתחתית, התאמת החום, לפי הצורך, כדי למנוע שריפה, באמצעות מרית, להפוך את קרפ מעל ומבשלים במשך 30 שניות.
העברה לצלחת. חזור עם הבלילה שנותרה.
דברים כל קרפ עם 1/4 כוס גבינה מגוררת ולהעביר את צלחת גיבוי מוכן, הולם אותם בנוחות לתוך צלחת. קוב המחבת עם נייר כסף ואופים עד גבינה נמסה, על 15 דקות.
כדי לשרת: לסדר את הקרפים על מגש ושרבוב את הרוטב על גבי.
מקשטים עם גרעינים תירס, קרם מקסיקני וכוסברה קצוצה.