קרפים סוזט עם גלידת וניל ורוטב חמאת תפוזים
קרפים סוזט עם גלידת וניל ורוטב חמאת תפוזים לוקח בערך שעה 10 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 7 גרם חלבון , 39 גרם שומן , ובסך הכל 570 קלוריות . תמורת 68 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-8 מנות. הוא עובד היטב כארוחת בוקר. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזו. זה יהיה להיט באירוע הקיץ שלך. המתכון הזה אהוב על 4 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם חמאה, חמאה להבריש את מחבת הקרפ, סוכר מגורען וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 26% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: גלידת גלידת קינמון ממולאת עם רוטב חמאה חומה שעועית וניל , קרפים ללא גלוטן עם פירות צ'יליאני ורוטב וניל תפוזים , ופודינג לחם בריוש וניל עם רוטב סוזט אפרסק .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
מוסיפים חלב וביצים לבלנדר ומערבבים.
מוסיפים את הקמח 1/2 כוס בכל פעם, מערבבים לאחר כל הוספה כדי לוודא שאין גושים.
מוסיפים קורט מלח וחמאה מומסת ואז מערבבים במשך 30 שניות עד לקבלת עקביות חלקה ומשיי. מניחים בצד במקרר למשך 30 דקות לפחות למנוחה. בזמן שהוא נשאר מכינים את רוטב החמאה התפוזים.
טובלים פיסת נייר מטבח בחמאה ומשמנים מחבת קטנה. מצקת כף בלילה למחבת. בלחיצת כף היד מסובבים את המחבת על מנת לקבל כיסוי אחיד ויפה בכל הגוף. קרפ טוב צריך להיות דק נייר. מבשלים על אש גבוהה והופכים אותו כאשר רואים את הקצה מקבל חום זהוב.
מוציאים את הקרפים מהתבנית ומקפלים לשניים ומהדקים לתוך מגש מאפינס ליצירת צורות כוסות קטנות.
אופים בתנור חם במשך 10 עד 12 דקות עד שהם מעט פריכים ושחומים מסביב לקצוות, האמצע צריך להישאר ספוג ובהיר.
מערבבים את החמאה, הסוכר, מיצי ההדרים והגרידה לסיר קטן ומבשלים כ-10 דקות עד שהוא מתקרמל. זה צריך להיות בצבע זהוב.
מסירים מהאש, מוסיפים את הגראנד מרנייה, מחזירים לאש וממשיכים להקציף ולצמצם עד לקבלת סירופ-כ-10 דקות. בסיום, הנח בצד.
להרכבה מניחים "כוס" קרפ במרכז הצלחת ומניחים בכוס כדור גלידת וניל.
מטפטפים את רוטב החמאה התפוזים
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, שמפניה, בורדו, Moscato Dasti, בורדו לבן
שמנת שרי, פורט ושמפניה הן אפשרויות נהדרות עבור קרפים. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-34 דולר לבקבוק.
![Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut]()
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.