קרפים עם אגסים מטוגנים ברוטב יין עשויים להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 221 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אגסים, מעט מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 19%. נסו קרפים עם אגסים סוכר חום ורוטב פאדג, קרפים עם תפוחים מוקפצים ורוטב קרמל, ו אגסים עלומים ביין אדום עם רוטב וניל (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין קרפים, כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
בואו לעמוד 30 דקות.
4
מחממים מחבת קרפ 8 אינץ ' או מחבת nonstick מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מברשת מחבת בקלילות עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
יוצקים הבלילה 1/4 כוס קטנה למחבת; במהירות להטות מחבת לכל הכיוונים כך הבלילה מכסה מחבת עם סרט דק. לבשל על 2 דקות. בזהירות להרים קצה קרפ עם מרית כדי לבדוק doneness. הקרפ מוכן להסתובב כאשר הוא יכול להיות מזועזע רופף מן המחבת ואת החלק התחתון הוא השחמה קלות. הפוך קרפ מעל, ומבשלים 30 שניות או עד המרכז מוגדר.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מניחים קרפ על מגבת; מגניב לחלוטין. חזור על הליך עם הבלילה שנותרה, ערבוב הבלילה בין קרפים. מחסנית קרפים בין שכבות בודדות של נייר שעווה כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
קרפים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
8
כדי להכין מילוי, לקלף אגסים, שמירה על קליפות; דק אגסים פרוסה. ממיסים 1 כפית חמאה במחבת לא דביקה גדולה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
הוסף פרוסות אגס בשכבה אחת למחבת; סאוט 1 דקה בכל צד או עד שהתרכך מעט.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
הוסף 1 כף סוכר חום למחבת; לטגן 6 דקות או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
הסר אגסים מחבת.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
מוסיפים קליפות שנותרו 7 כפות סוכר חום למחבת; לבשל 1 דקה או עד הסוכר מתמוסס, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
13
שלב צוף אגס, יין, קורנפלור בקערה קטנה; מערבבים היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
צוף אגס
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מוסיפים תערובת צוף למחבת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות או עד מעובה, ערבוב כל הזמן. מסננים רוטב דרך מסננת בסדר, לחיצה על הקליפות כדי לחלץ את כל הנוזל. להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שרימפס מוקפץ, קלוף
15
כפית על תערובת אגס 1/3 כוס במרכז כל קרפ; לקפל הצדדים מסתיים מעל.