קרפים עם אגסים מוקפצים ברוטב יין
קרפים עם אגסים מטוגנים ברוטב יין עשויים להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 221 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אגסים, מעט מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 19%. נסו קרפים עם אגסים סוכר חום ורוטב פאדג, קרפים עם תפוחים מוקפצים ורוטב קרמל, ו אגסים עלומים ביין אדום עם רוטב וניל (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין קרפים, כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 6 המרכיבים הבאים (באמצעות מלח) בבלנדר; תהליך עד חלקה, גירוד הצדדים.
מחממים מחבת קרפ 8 אינץ ' או מחבת nonstick מעל חום בינוני.
מברשת מחבת בקלילות עם חמאה מומסת.
יוצקים הבלילה 1/4 כוס קטנה למחבת; במהירות להטות מחבת לכל הכיוונים כך הבלילה מכסה מחבת עם סרט דק. לבשל על 2 דקות. בזהירות להרים קצה קרפ עם מרית כדי לבדוק doneness. הקרפ מוכן להסתובב כאשר הוא יכול להיות מזועזע רופף מן המחבת ואת החלק התחתון הוא השחמה קלות. הפוך קרפ מעל, ומבשלים 30 שניות או עד המרכז מוגדר.
מניחים קרפ על מגבת; מגניב לחלוטין. חזור על הליך עם הבלילה שנותרה, ערבוב הבלילה בין קרפים. מחסנית קרפים בין שכבות בודדות של נייר שעווה כדי למנוע דבק.
כדי להכין מילוי, לקלף אגסים, שמירה על קליפות; דק אגסים פרוסה. ממיסים 1 כפית חמאה במחבת לא דביקה גדולה על חום בינוני-גבוה.
הוסף פרוסות אגס בשכבה אחת למחבת; סאוט 1 דקה בכל צד או עד שהתרכך מעט.
הוסף 1 כף סוכר חום למחבת; לטגן 6 דקות או עד הזהב.
מוסיפים קליפות שנותרו 7 כפות סוכר חום למחבת; לבשל 1 דקה או עד הסוכר מתמוסס, ערבוב כל הזמן.
שלב צוף אגס, יין, קורנפלור בקערה קטנה; מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת צוף למחבת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות או עד מעובה, ערבוב כל הזמן. מסננים רוטב דרך מסננת בסדר, לחיצה על הקליפות כדי לחלץ את כל הנוזל. להשליך מוצקים.
כפית על תערובת אגס 1/3 כוס במרכז כל קרפ; לקפל הצדדים מסתיים מעל.
מקום, צד התפר למטה, על צלחת.
טפטוף כל מנה עם כ 5 כפיות רוטב.
מקשטים עם אבקת סוכר ונענע, אם תרצה.