קרפים פירות ים בקוקוס-קארי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קוקוס קארי פירות ים קרפים. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קרפים בקארי, חמאה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ביצה אטריות פירות ים קוקוס קארי, קרפים מאכלי ים אלגנטיים, ו פירות ים Crepes Bearnaise (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 2-3 ליטר מעל חום גבוה, להביא מרק לרתיחה.
הוסף שרימפס, מחבת כיסוי, ולהסיר מהחום.
הניחו לשרימפס לעמוד עד שהם בקושי אטומים אבל עדיין נראים לחים במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדיקה), 1 עד 2 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר שרימפס ללוח.
להחזיר מחבת עם מרק כדי חום גבוה. כאשר רותחים שוב, להוסיף סלמון, לכסות, ולהסיר מהחום.
בואו לעמוד עד דגים הוא בקושי אטום אבל עדיין לח למראה במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדיקה), 8 עד 9 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר ללוח.
יוצקים מרק לתוך 1 ליטר זכוכית למדוד או קערה; לשטוף ומחבת יבשה.
הגדר מחבת מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף 1/4 כוס חמאה; כאשר נמס, מוסיפים בצל ומערבבים לעתים קרובות עד צליעה, 10 עד 15 דקות.
מפזרים קמח על בצל ומערבבים במשך 1 דקה.
הסר מהחום ולהקציף במרק שמורות חלב קוקוס, ולאחר מכן לטאטא מעל חום בינוני גבוה עד תערובת רותחים ומתעבה, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
בינתיים, להסיר כל פיסות פגז מן הסרטן; לשים סרטן לתוך קערה. כאשר שרימפס וסלמון הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך שרימפס לחתיכות 1/2 אינץ ' ועם מזלג, סלמון פתית; לשים אותם לתוך קערה עם סרטן.
מערבבים ב 1 1/2 כוסות רוטב קוקוס.
תניח קרפ אחד שטוח במחבת מרוחה בחמאה קלה 9 על ידי 13 אינץ'. כפית על 1/3 כוס של תערובת פירות ים על חצי crpe, מתפשט בתוך 1 אינץ ' של קצה; לקפל חצי חשוף של crpe מעל מילוי, ואז לקפל לשניים שוב כדי ליצור משולש. חזור על מילוי crpes הנותרים, מעט חופפים בשכבה אחת במחבת. לכסות ולהירגע עד 1 יום.
לחשוף ואופים בתנור רגיל או הסעה 350 עד קרפים חמים במרכז, 35 עד 40 דקות.
כפית נותרת רוטב קוקוס באופן שווה על צלחות ארוחת ערב. עם מרית רחבה, להעביר קרפים לצלחות, הגדרה ברוטב.
מפזרים כוסברה באופן שווה על קרפים.
מוסיפים עוד מלח ופלפל לפי הטעם.