קרפצ'יו ברוקולי עם סלט גבעול ברוקולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קרפצ'יו ברוקולי עם ברוקולי גבעול סלט. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 159 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זנגביל, ירקות סלט גורמה, גבעולי ברוקולי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו סלט גבעול ברוקולי מגולח עם לימון, ברוקולי גבעול סלט עם Goji Berries ובייקון, ו סלט גבעול ברוקולי מגולח עם סיד וקוטיג'ה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין קרפצ ' יו, לשלב הראשון 4 מרכיבים. לקלף ולפרוס 3 ברוקולי גבעולי לתוך 2 x 1 x 1 אינץ ' מלבנים, מיישר את הצדדים שלהם. פרוס ברוקולי לאורך לתוך לוחות 1/4 אינץ'.
שלב ברוקולי קרשים, 3 כפות מיץ, ו 1/4 כפית מלח. מסדרים ברוקולי פרוסות אבוקדו על 6 צלחות; מפזרים תערובת בזיליקום.
כדי להכין סלט, לשלב שמן זית, 1 מיץ כף, 1/4 כפית מלח, ופלפל בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
להוסיף 2 כוסות גפרורים ברוקולי לחתוך, ירקות סלט, בצל; לזרוק מעיל. מחלקים סלט באופן שווה בין צלחות.