קרפצ'יו סלק צלוי במלח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קרפצ'יו סלק קלוי מלח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 309 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. לך לחנות ותביא שמן צמחי, פלפל, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו סקווש מורשת קלוי סלק אפוי מלח עם רך מבושל הוא, קרפצ'יו סלק, ו קרפצ'יו סלק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מניחים שכבת מלח 1/4 אינץ ' בתחתית צלחת אפייה קטנה.
מניחים את הסלק על גבי המלח, מוודאים שהם לא נוגעים זה בזה. מכסים את הסלק עם המלח הנותר (לשמור כמה לתיבול) ואופים עד מזלג מכרז, על 1 שעה, 15 דקות.
הסר את הסלק מן המלח ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
בינתיים, להפוך את ההלבשה: מחית את גבינת עיזים, קרם פרש, שמן זית, חומץ ושאלוט בבלנדר עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מחממים את שמן הירקות במחבת קטנה מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את עלי המרווה ומטגנים עד קריספ, 5 עד 10 שניות.
העברה עם כף מחורצת לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז; העונה בקלילות עם מלח.
לקלף את הסלק (העורות יחליקו מייד) ולפרוס לתוך סיבובים דקים באמצעות mandoline או סכין חדה. מחלקים את פרוסות הסלק בין הצלחות. כפית חלק מהרוטב גבינת עיזים על גבי.
שים את ארוגולה בקערה, טפטוף עם מיץ לימון ושמן זית, מתבלים במלח וזורקים.
מוסיפים את סלט ארוגולה לצלחות; טפטוף עם יותר גבינת עיזים רוטב, אם תרצה. למעלה עם צנוברים ומרווה מטוגנת.