קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

קרפצ'יו סלק צלוי במלח

קרפצ'יו סלק צלוי במלח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קרפצ'יו סלק קלוי מלח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 309 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. לך לחנות ותביא שמן צמחי, פלפל, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו סקווש מורשת קלוי סלק אפוי מלח עם רך מבושל הוא, קרפצ'יו סלק, ו קרפצ'יו סלק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מניחים שכבת מלח 1/4 אינץ ' בתחתית צלחת אפייה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את הסלק על גבי המלח, מוודאים שהם לא נוגעים זה בזה. מכסים את הסלק עם המלח הנותר (לשמור כמה לתיבול) ואופים עד מזלג מכרז, על 1 שעה, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסר את הסלק מן המלח ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
בינתיים, להפוך את ההלבשה: מחית את גבינת עיזים, קרם פרש, שמן זית, חומץ ושאלוט בבלנדר עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
קרם פרשקרם פרש
גבינת עיזיםגבינת עיזים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מחממים את שמן הירקות במחבת קטנה מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
6
מוסיפים את עלי המרווה ומטגנים עד קריספ, 5 עד 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
7
העברה עם כף מחורצת לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז; העונה בקלילות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
8
לקלף את הסלק (העורות יחליקו מייד) ולפרוס לתוך סיבובים דקים באמצעות mandoline או סכין חדה. מחלקים את פרוסות הסלק בין הצלחות. כפית חלק מהרוטב גבינת עיזים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
שים את ארוגולה בקערה, טפטוף עם מיץ לימון ושמן זית, מתבלים במלח וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מוסיפים את סלט ארוגולה לצלחות; טפטוף עם יותר גבינת עיזים רוטב, אם תרצה. למעלה עם צנוברים ומרווה מטוגנת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
11
צילום: יונהי קים