קרקרים ירוקים גרגרי תירס
ירוק פלפל קרקרים קמח תירס הוא צמחוני ומספק כ 60 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 33 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה עובד טוב כמו מתאבן. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, חלב חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 8%. מתכונים דומים: קמח תירס ופלפל ירוק מצופה Spareribs, גבינה כחולה קרקרים, ו קרקרים גבינת פרמזן פיקנטית.
הוראות
לטאטא יחד קמחים, קמח תירס, אבקת אפייה, סודה לשתיה, סוכר חום, 2 כפיות פלפל, ומלח שולחן בקערה. להתמזג חמאה באמצעות בלנדר מאפה או קצות האצבעות שלך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים חלב חמאה ומערבבים רק עד לקבלת הבצק. להפוך את הבצק על משטח מקומח ללוש בעדינות 6 עד 8 פעמים.
חותכים ל 5 חתיכות, ואז צמרמורת, מכוסה בניילון נצמד, 10 דקות.
מחממים תנור ל 177° עם מתלים בשלישים העליונים והתחתונים.
מערבבים מלח כשר ו 2 כפיות פלפל שנותרו בקערה קטנה.
מגלגלים חתיכת בצק 1 על משטח משוריין היטב עם פינים מתגלגלים מקורנים לתוך מלבן 15 על 4 אינץ '(1/8 אינץ ' עבה). מברשת קלה עם ביצה, ואז דקירה בכל רחבי עם מזלג.
מפזרים על 1/2 תערובת מלח ופלפל כפית.
חותכים לרוחב 12 רצועות ומסדרים 1/8 אינץ ' בנפרד על גיליון אפייה מצופה נייר קלף. חזור עם הבצק שנותר.
אופים, החלפת מיקום של גיליונות באמצע הדרך, עד זהוב-חום פריך, 20 עד 25 דקות. קרקרים מגניב מעט, ולאחר מכן להעביר מתלים להתקרר לחלוטין.
קרקרים לשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר 1 שבוע.