קרקרים מעץ מייפל אגוז גרהם
קרקרים עשויים להיות רק מתאבן אגוז מייפל אתה מחפש. והוא יספק כ 24 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 116 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 78 אוהדים. אם יש לכם קמח, כפית מלח כשרה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו קרקרים גרהם: קרקרים גרהם לא צריך להיות מרובע, קרקרים, ו קרקרים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, אגוזי מלך טחונים, סוכר חום, סודה לשתייה, ומלח במעבד מזון ודופק להתמזג.
מוסיפים חמאה ודופק עד שהתערובת דומה לחול רטוב.
מערבבים סירופ מייפל, חלב, תמצית וניל, ותמצית מייפל (אם משתמשים) בקערה קטנה.
מוסיפים לתערובת קמח ודופק רק עד הבצק מגיע יחד. זה יהיה מאוד רך ודביק. לגרוף בצק על גבי יריעת פלסטיק גדולה. לעשות את המיטב כדי לעצב אותו לתוך מלבן עבה 1 אינץ'. עוטפים את הבצק בפלסטיק ומקררים במקרר במשך שעתיים או לילה.
קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף. קמח בנדיבות משטח עבודה מערוך. מחלקים את הבצק לחצי ומחזירים חצי למקרר.
מרדדים בצק החוצה לתוך מלבן ארוך, דק. זה יהיה מאוד רך ודביק; קמח לפי הצורך. לקצץ קצוות של בצק לחתוך מלבנים 4x2 אינץ'.
העברה לתבנית אפייה. Reroll פיסות לחתוך יותר מלבנים. צריך להיות לך 12 עד 1
השתמש tines של מזלג לתקוע 5 שורות של חורים במרכז או כל קרקר. מקמט את הקצוות.
מפזרים סוכר מגורען (אם משתמשים). חזור עם המחצית השנייה של בצק.
מעבירים דפי אפייה למקרר ומקררים למשך 30 דקות. מחממים תנור ל 350ºF.
אופים קרקרים עד השחמה קלה סביב קצוות מעט המשרד למגע, על 15 דקות, מסתובב דפי אפייה באמצע. קרקרים קרים לגמרי על מתלה, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום. הם יישארו בערך שבוע.