קרקרים פלפל-אגוז סדוק
קרקרים מפוצלים אגוז פלפל יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 48 קלוריות. והוא יספק כ 36 מנות. אם יש לך אגוזי מקדמיה, מים, פלפל טחון גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 8%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו בקלה פלפל סדוק צלוי, לחם פלפל סדוק, ו לינגוויני פלפל סדוק (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, דופק את הקמח עם 1/2 כוס האגוזים, מלח ופלפל עד האגוזים קצוצים דק.
מוסיפים את החמאה ואת התהליך עד התערובת דומה ארוחה טובה.
מוסיפים את המים ומעבדים עד שהבצק מתאחד. לעצב את הבצק לתוך יומן 8 אינץ', לעטוף בניילון נצמד למקרר עד המשרד.
קו 2 דפי אפייה עם קלף או נייר שעווה. דק קוצצים את שארית 1/4 כוס אגוזי מקדמיה ומערבבים עם הפרמזן.
חותכים את היומן לפרוסות קטנות בעובי 1/4 אינץ ' ומסדרים אותם על דפי האפייה מוכנים.
מברישים את הפרוסות עם שטיפת הביצים ומפזרים את תערובת הפרמזן.
אופים את הקרקרים במשך כ -17 דקות, או עד חום זהוב.
בואו להתקרר על סדיני האפייה.
מעבירים את הקרקרים לצלחת גדולה ומגישים.
הפוך קדימה: הקרקרים יכולים להישמר במיכל אטום במשך 3 ימים או קפוא עד 1 חודש.
המלצת יין: סטאקי: 1998 ויינגוט Brndlmayer Grner Veltiner Kamptal מאוסטריה הוא לבן תוסס עם המון פירות בשלים מאוד להיט גדול של פלפל מהדהד את הטעם של הקרקרים.טריפון: קרקרים פריך, מפולפלים קוראים אדום כפרי, ניקוי חיך כגון Selvapiana Chianti Rufina מ טוסקנה 1996.