קרקרים תוצרת בית גבינה
קרקרים תוצרת בית גבינה יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 16 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 70 . 8588 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, גבינת צ'דר חדה, פתיתי פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו קרקרים תוצרת בית גבינה, קרקרים תוצרת בית עם אגוזי פקאן, ו קרקרים תוצרת בית גבינה ותכנון ארוחות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350° גריז גיליון אפייה, או קו עם קלף או מחצלת סיליקון.
במקום הראשון 5 מרכיבים במעבד מזון, ואת הדופק עד שהוא הופך פירורים גסים.
מוסיפים חלב ומעבדים עד לקבלת הבצק.שימוש בידיים שלך ליצור בצק לכדור, ואז לשטח על משטח עבודה משוריין.
מרדדים בצק ל 1/8 " עבה. נסה להתגלגל לתוך מלבן כמיטב יכולתך.באמצעות פיצה או חותך דביק, לחתוך בצק לריבועים אינץ ' אחד. השתמש בקצה השטוח של שיפוד עץ כדי לתקוע חור במרכז כל קרקר
באמצעות מרית, מעבירים קרקרים לתבנית אפייה מוכנה. אתה יכול למקם אותם קרוב למדי זה לזה, הם מתנפחים, אבל לא להפיץ הרבה.
אופים במשך 12-15 דקות, עד הקצוות מתחילים חום. אל תבשל יותר מדי.
תן להם להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.תהנה כאשר מגניב. לאחסן במיכל אטום עד 3 ימים במקום קריר.