קשיו ברוקולי וטופו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי קשיו וטופו. מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר, קשיו קלויים יבש, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קשיו קלוי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה Cajeta קשיו ג'לאטו כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. עם כפית מתכונים דומים: Sweet ' N Smoky טופו קשיו ברוקולי קערה, טופו וקשיו מוקפצים ומטגנים, ו קשיו ג'ינג'ר טופו.
הוראות
מניחים רצועות טופו על מספר שכבות של מגבות נייר; מכסים במגבות נייר נוספות, ולחץ כדי להסיר לחות.
שלב 1/2 מרק כוס, 2 כפות רוטב סויה, ו קורנפלור; להפריש.
טפטוף שנותר 2 כפות רוטב סויה על רצועות טופו.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף טופו; לבשל 5 עד 6 דקות או עד השחמה, מפנה מדי פעם.
חום שנותר 1/2 כף שמן באותו מחבת.
מוסיפים ברוקולי, פלפל, ג ' ינג ' ר, ואם תרצה, פלפל אדום כתוש. לבשל 2 עד 3 דקות, ערבוב כל הזמן.
להוסיף 1/2 מרק כוס הנותרים; לכסות ומבשלים 2 עד 3 דקות או עד ברוקולי הוא פריך במכרז.
להוסיף תערובת קורנפלור; לבשל 1 דקה או עד מעובה. מערבבים בעדינות טופו לירקות.
מגישים מעל אורז; מפזרים קשיו.