קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ראובן כלבים

ראובן כלבים
כלבים ראובן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. מתכון ידידותי ללא גלוטן, ראשוני ופודמפה זה מגיש 6 . אם יש לכם זרעי קימל, גבינה שוויצרית, רוטב לסלט אלף האי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 51%, המנה הזו די טובה. נסו ראובן כלבים, ראובן כלבים, ו מתכון כלבי ראובן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים כרוב כבוש ב -2 קט משומן. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
מפזרים זרעי קימל. למעלה עם נקניקיות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
בצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצהבצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצה
3
אופים, חשופים, ב 350 ל 15-20 דקות או עד מחומם דרך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
5
אופים 3-5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מגישים עם רוטב סלט.
מרכיבים שתצטרך
פריכיות שיפון מתובלות מרוסקות גספריכיות שיפון מתובלות מרוסקות גס

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, יין ורדים

נקניקיות עובדות ממש טוב עם ריזלינג, גוורצטרמינר ויין רוזוילי. גוורטרצטרמינר יהיה נהדר עם הנקניקייה הבסיסית שלך בסגנון ניו יורק עם חרדל וכרוב כבוש. עבור כלב בסגנון שיקגו עם חמוצים חמוצים ופלפלים חריפים, אתה יכול לבחור ריזלינג פריך. לא משנה התוספות שלך, ורד יבש כמעט תמיד עובד. אתה יכול לנסות לזייף מרתפים קלאסיק ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -21 דולר לבקבוק.
פורג ' מרתפים קלאסיק ריזלינג
פורג ' מרתפים קלאסיק ריזלינג
# 31 יין הצופה העליון 100 של 2017 פורג מרתפים' היין החשוב ביותר שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח סנקלייק. התסיסה מתרחשת עם שמרים מקומיים בחביות צרפתיות ניטרליות (65%) והשאר בנירוסטה. עם רמת בשלות זו, התסיסה נמשכה בסוף האביב על מנת לסיים את יבש העצם.חבוש, לימון, שומר ולוחלהתערבב עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.