ראמן הודו דורש על 4 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 272 גרם חלבון 96 גרם של שומן, וסך הכל 2283 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %73 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך ביצים, מיץ לימון, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל יפני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 86%. מתכונים דומים: ראמן פאיטן הודו עם הודו פריך וביצה מבושלת רכה, ראמן הודו, ו מיסו ראמן עם הודו.
הוראות
1
משוך על 2 כוסות בשר את הפגר תרנגול הודו ושמור למרק. בעזרת סכין שף גדולה, קוצצים את פגר תרנגול ההודו לחתיכות קטנות בגודל אגרוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
להעביר לסיר גדול ולהוסיף את בשר חזיר הארץ, בצל, גזר, צנון דייקון, שום, זנגביל, חצאי לימון.
מרכיבים שתצטרך
צנון דייקון
חזיר כפרי
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
הוסף מספיק מים כדי לכסות את החומרים על ידי 1 אינץ ' ולהביא לרתיחה, ברפרוף את כל קצף שעולה למעלה. מנמיכים את החום נמוך בינוני ולתת למלאי להתבשל, התאמת החום לפי הצורך כדי לשמור על רתיחה עדינה מאוד, עד ארומטי עשיר, על 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחת
4
תן למניה להתקרר מעט ואז לשפוך דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה, להשליך מוצקים. מדוד 8 כוסות של מלאי לקערות הראמן ושמור את השאר לשימוש מאוחר יותר. לעשות קדימה: המניה טורקיה ניתן להכין מראש ונשמר, מכוסה במקרר, עד 4 ימים, או קפוא, במיכל אטום, עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
אטריות ראמן
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
ממלאים קערה בינונית במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
2
מביאים סיר קטן של מים לרתיחה. באמצעות כפית מחוררת, בעדינות להנמיך את הביצים, 1 בכל פעם, לתוך המים הרותחים. ודא שהמים חוזרים לרתיחה ואז לבשל את הביצים במשך 7 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הביצים לקערת מים קרים. ברגע שהביצים מספיק קרות כדי לטפל בהן, בעזרת סכין, הקש בעדינות על הקליפה כדי לפצח אותה. בזהירות לקלף את הביצים ולאחר מכן לחתוך אותם לשניים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
מסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-o
3
בעוד הביצים רותחים, בסיר גדול, להביא 8 כוסות של המניה טורקיה לרתיחה.
מחלקים את האטריות ראמן מרק באופן שווה לתוך 4 קערות. לתוך כל קערה, באופן שווה לחלק את טופו, פטריות, אבוקדו, בצל ירוק, גרגיר הנחלים, טורקיה, חצאים ביצה רכה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ראמן
לא מגן מקומי
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כוס חזה הודו מבושל מגורר
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1-1/2 כוס מרק עוף
רוטב סויה 1 כף שומשום
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
2
מקשטים עם פרמזן מגורר טרי ואז לסחוט כמה טיפות של מיץ לימון על הקערות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומן
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
3
מערבבים הכל יחד ולתת את המרק לחמם את כל החומרים לפני האוכל.
ריזלינג, סאקי וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לאטריות ראמן. סאקה היא בחירה מובנת מאליה כשזה מגיע לאוכל יפני. אם אתה רוצה להיצמד ליין ענבים, אם כי, אתה יכול לבחור סוביניון בלאן או ריזלינג. להירגע ריזלינג עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.