ראמן הודו דורש על 4 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 272 גרם חלבון 96 גרם של שומן, וסך הכל 2283 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %73 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך ביצים, מיץ לימון, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל יפני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 86%. מתכונים דומים: ראמן פאיטן הודו עם הודו פריך וביצה מבושלת רכה, ראמן הודו, ו מיסו ראמן עם הודו.
הוראות
1
משוך על 2 כוסות בשר את הפגר תרנגול הודו ושמור למרק. בעזרת סכין שף גדולה, קוצצים את פגר תרנגול ההודו לחתיכות קטנות בגודל אגרוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
להעביר לסיר גדול ולהוסיף את בשר חזיר הארץ, בצל, גזר, צנון דייקון, שום, זנגביל, חצאי לימון.
מרכיבים שתצטרך
צנון דייקון
חזיר כפרי
גב שומן חזיר
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הוסף מספיק מים כדי לכסות את החומרים על ידי 1 אינץ ' ולהביא לרתיחה, ברפרוף את כל קצף שעולה למעלה. מנמיכים את החום נמוך בינוני ולתת למלאי להתבשל, התאמת החום לפי הצורך כדי לשמור על רתיחה עדינה מאוד, עד ארומטי עשיר, על 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
תן למניה להתקרר מעט ואז לשפוך דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה, להשליך מוצקים. מדוד 8 כוסות של מלאי לקערות הראמן ושמור את השאר לשימוש מאוחר יותר. לעשות קדימה: המניה טורקיה ניתן להכין מראש ונשמר, מכוסה במקרר, עד 4 ימים, או קפוא, במיכל אטום, עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אטריות ראמן
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
ממלאים קערה בינונית במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מביאים סיר קטן של מים לרתיחה. באמצעות כפית מחוררת, בעדינות להנמיך את הביצים, 1 בכל פעם, לתוך המים הרותחים. ודא שהמים חוזרים לרתיחה ואז לבשל את הביצים במשך 7 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הביצים לקערת מים קרים. ברגע שהביצים מספיק קרות כדי לטפל בהן, בעזרת סכין, הקש בעדינות על הקליפה כדי לפצח אותה. בזהירות לקלף את הביצים ולאחר מכן לחתוך אותם לשניים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
גריסי פנינה לבנים
רול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בעוד הביצים רותחים, בסיר גדול, להביא 8 כוסות של המניה טורקיה לרתיחה.
מחלקים את האטריות ראמן מרק באופן שווה לתוך 4 קערות. לתוך כל קערה, באופן שווה לחלק את טופו, פטריות, אבוקדו, בצל ירוק, גרגיר הנחלים, טורקיה, חצאים ביצה רכה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ראמן
לא מגן מקומי
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 פלפל ארבול מיובש
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
רוטב סויה 1 כף שומשום
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מקשטים עם פרמזן מגורר טרי ואז לסחוט כמה טיפות של מיץ לימון על הקערות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים הכל יחד ולתת את המרק לחמם את כל החומרים לפני האוכל.
ריזלינג, סאקי וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לאטריות ראמן. סאקה היא בחירה מובנת מאליה כשזה מגיע לאוכל יפני. אם אתה רוצה להיצמד ליין ענבים, אם כי, אתה יכול לבחור סוביניון בלאן או ריזלינג. להירגע ריזלינג עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.