הבית הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-3 מנות. מנה זו מכילה סביב 65 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 1112 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 44 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך בצל ירוק), מיץ זנגביל, וכמה מרכיבים אחרים על היד , אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ זנגביל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר Maejakgwa כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית.
הוראות
1
יום לפני שאתה רוצה לעשות מרק wonton שלך, לקלף ולאכול שרימפס שלך. אם אתם רוצים שהחסילון שלכם ייראה שלם, אתם אוכלים אותו מבלי לחתוך אותו באמצעות קיסם שיניים שהוכנס לצד אחד של הווריד, כדי להוציא את הווריד. ברגע שזה מגיע לשיא, אתה אמור להיות מסוגל למשוך את הווריד עם האצבעות שלך.
מרכיבים שתצטרך
מרק וונטון
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
2
שימו את החסילונים הנקיים בקערה וכסו עם מספיק מים קרים כך שהשרימפס ישקע.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את אשלגן קרבונט ומערבבים. מכסים ומקררים overnight.To הפוך את המניה, להוסיף את קליפות שרימפס,פולוק מיובש, מים, סוכר, מלח, ורוטב סויה לסיר. לקצץ את החלקים הירוקים של הבצל הירוק ולהוסיף אותם לסיר, שמירה על החלק הלבן עבור wontons.מביאים את התערובת לרתיחה על חום גבוה. לרפרף את כל קצף שעולה אל פני השטח. מנמיכים את החום כדי לשמור על רתיחה ממשיך להסיר כל קצף כפי שהוא מצטבר. מבשלים עד מרק הוא טעים מאוד 30-40 דקות.עבור wontons, לנקז ולשטוף את השרימפס עם מים. לייבש את החסילון, ולאחר מכן לחתוך על 3/4" של החלק העבה ביותר של כל שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
צלי חזיר שלם, קצוץ
פולוק
(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את החלקים העבים לקערה.השתמש בסכין כדי לרכך את קצות הזנב של השרימפס למשחה עבה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הוסף את זה לקערה קטנה נפרדת. דק לרכך את החלקים הלבנים של הבצל הירוק ולהוסיף 2 כפיות לחסילון טחון, שמירת שאר later.In הקערה עם שרימפס טחון, להוסיף 1 כפית של עמילן תפוחי אדמה 1 כפית יין Shaoxing, יחד עם רוטב צדפות, מיץ זנגביל, וקורטוב של פלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמה
יין שאוקסינג
מיץ ג ' ינג ' ר
רוטב צדפות
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מערבבים היטב אל combine.In הקערה עם חתיכות שרימפס עבה, להוסיף 1/2 כפית של עמילן תפוחי אדמה ו 1/2 כפית של יין Shaoxing, יחד עם הסוכר, מלח, וקורטוב של פלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמה
יין שאוקסינג
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מערבבים היטב לשלב.
8
תן לזה להתבשל במשך 20 דקות.הכינו קערת מים קטנה. כדי להפוך את wontons, לשים עטיפה אחת בכף היד השמאלית שלך (או יד ימין אם אתה שמאלי).
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
להוסיף על 1 כפית של מילוי שרימפס טחון.למעלה עם 1 חתיכה גדולה של שרימפס, רטוב שני קצוות של העטיפה לקפל בחצי באלכסון כדי להפוך משולש. לאטום את הפינה העליונה, ואז לעבוד בדרך שלך למטה, איטום הצדדים קערה לוודא שאין אוויר לכוד בתוך wonton שלך. חזור עד שנגמר לך shrimp.To סיים את המרק שלך, מרק דרך מסננת גדולה, לתוך כוס מדידה נוזלית, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ כמה שיותר מרק ככל האפשר. אתה צריך בערך 3 כוסות של מרק. אם יש לך פחות, להוסיף מים כדי להפוך 3 כוסות. מסננים את זה דרך מסננת רשת עדינה מאוד (כגון מסננת תה) לתוך סיר נקי כדי להסיר כל חלקיקים עדינים. להתאים את המלח לפי הטעם.מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, ומרתיחים wontons שלך בקבוצות במשך כ 2 דקות.
מעבירים לקערה רדודה עם כפית מחוררת וזורקים עם טיפת שמן שומשום כדי למנוע מהם להידבק.להרתיח את האטריות שלך על פי הוראות החבילה. אם אתה רוצה אותם אל דנטה, ייתכן שתרצה להפחית את זמן הבישול על ידי עד 30%.מחלקים את wontons בין 3-4 קערות, ולאחר מכן לחלק את האטריות באופן שווה. למעלה עם בצל ירוק שמור, ואז סוף סוף המרק שלנו על כל קערה של אטריות וונטון.