רביולי בסגנון הישן של אמא
הרביולי המיושן של אמא יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 190 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. אם יש לכם מים, עלי פטרוזיליה, פירורי לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: רביולי חזיר וגבינה של מאמא מירבלה, רביולי Di Castagne e Treviso (ערמונים ורדיקיו רביולי), ו רביולי Seabass מ Ischia - - - רביולי All ' Ischitana.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עוף Poach: בסיר 1 1/2-ליטר להביא מים לרתיחה עם שום, ויסקי, ומלח.
הוסף עוף ומבשל, מכוסה, 12 דקות, או עד רק מבושל דרך.
להעביר עוף לקערה וצינה, מכוסה, 20 דקות.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ומבשלים תרד במשך 30 שניות. זרוק את התרד לתוך קערה של מי קרח כדי לעצור את הבישול, ואז לנקז היטב. בקערה של מעבד מזון, לשלב את התרד, בצל, פטרוזיליה, בזיליקום.
חותכים את העוף לחתיכות ולהוסיף אותם. דופק עד החומרים הם הקרקע דק. שים את התערובת לתוך קערה ולהוסיף את הביצים, פירורי לחם, ופרמזן ומתבלים עם מלח ופלפל.
מערבבים היטב, מכסים, ומקררים במשך 1 שעה.
כדי ליצור את רביולי, ירידה 1 כף תערובת עוף במרכז עטיפה וונטון. טובלים מברשת מאפה או את האצבע במים ומרטבים קלות את הקצוות של העטיפה. למעלה עם עטיפה אחרת ולחץ על הרביולי סגור. חזור עד שכל המילוי משמש. מכסים במגבת לחה עד שאתה מוכן לבשל.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בזהירות טיפה ב רביולי בקבוצות כדי למנוע צפיפות הסיר. מבשלים עד הרביולי לעלות אל פני השטח, על 3 עד 5 דקות.