קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות39
מגזין

רביולי בסגנון הישן של אמא

רביולי בסגנון הישן של אמא
הרביולי המיושן של אמא יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 190 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. אם יש לכם מים, עלי פטרוזיליה, פירורי לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: רביולי חזיר וגבינה של מאמא מירבלה, רביולי Di Castagne e Treviso (ערמונים ורדיקיו רביולי), ו רביולי Seabass מ Ischia - - - רביולי All ' Ischitana.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עוף Poach: בסיר 1 1/2-ליטר להביא מים לרתיחה עם שום, ויסקי, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
וויסקי.וויסקי.
שום גויה®שום גויה®
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
הוסף עוף ומבשל, מכוסה, 12 דקות, או עד רק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
להעביר עוף לקערה וצינה, מכוסה, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ומבשלים תרד במשך 30 שניות. זרוק את התרד לתוך קערה של מי קרח כדי לעצור את הבישול, ואז לנקז היטב. בקערה של מעבד מזון, לשלב את התרד, בצל, פטרוזיליה, בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
חותכים את העוף לחתיכות ולהוסיף אותם. דופק עד החומרים הם הקרקע דק. שים את התערובת לתוך קערה ולהוסיף את הביצים, פירורי לחם, ופרמזן ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מערבבים היטב, מכסים, ומקררים במשך 1 שעה.
8
כדי ליצור את רביולי, ירידה 1 כף תערובת עוף במרכז עטיפה וונטון. טובלים מברשת מאפה או את האצבע במים ומרטבים קלות את הקצוות של העטיפה. למעלה עם עטיפה אחרת ולחץ על הרביולי סגור. חזור עד שכל המילוי משמש. מכסים במגבת לחה עד שאתה מוכן לבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רביולירביולי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
9
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בזהירות טיפה ב רביולי בקבוצות כדי למנוע צפיפות הסיר. מבשלים עד הרביולי לעלות אל פני השטח, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
לנקז היטב.