רביולי גבינת פפרוני
רביולי גבינת פפרוני דורש כ -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 581 קלוריות , 25 גרם חלבון ו -29 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך פטריות, פטריות, בזיליקום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך גדול של 38% . מתכונים דומים: לחם פפרוני רול/פפרוני , 3 רביולי גבינות , ורביולי גבינת עוף ועיזים ברביקיו .
הוראות
מבשלים רביולי לפי הוראות האריזה. בינתיים, בסיר גדול מטגנים פטריות, פפרוני ובצל בחמאה עד שהבצל מתרכך. מערבבים רוטב עגבניות, גבינת פרמזן, אבקת שום, בזיליקום, אורגנו וקאיין; לחמם דרך.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה שמנת חמוצה.
מסננים רביולי; לזרוק עם רוטב שמנת.