רביולי דלעת חמאה: אגנולוטי די זוקה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 466 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פלפל, תרד, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בפלפל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח מנטה קל כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 52%. נסו אגנולוטי די זוקה, סקאפ די זוקה-דלעת חמאה במרינדה, ו דלעת חמאה חמוצה מתוקה---זוקן באגרודולצ'ה עבור מתכונים דומים.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
מברישים דף פסטה בביצה טרופה וחותכים לריבועים בגודל 4 אינץ'. כף מילוי דלעת באמצע כיכר הפסטה וקפל מעל.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
תערובת עוגה טבעית באריזה
3
חותכים עודף פסטה עם חותך בצק עגול לצורת חצי ירח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
4
מניחים על מגש מקומח.
5
מרתיחים אגנולוטי במים מומלחים עד שהם רכים, כ -3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אנולוטי
טיפים עגולים לפינה #4
6
מסננים ומניחים על מגש.
7
מוסיפים חמאה ועלי מרווה לתבנית מוקפצת בגודל בינוני ומניחים על אש בינונית-גבוהה. מבשלים חמאה ומרווה עד שהחמאה מזהיבה. כף חמאה ומרווה מעל אגנולוטי ופזר פרמזן פתית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין
אנולוטי
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
שלב מרכיבים יבשים במיקסר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
שלבו ביצים, חלמון ביצה ומחית תרד, וערבבו היטב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
תערובת עוגה טבעית באריזה
10
מוסיפים תערובת תרד וביצים לחומרים יבשים במהירות נמוכה עד שנוצר בצק.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזה
11
מוציאים את הבצק מהקערה ולשים ביד במשך 6 עד 8 דקות.