קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

רביולי דלעת חמאה: אגנולוטי די זוקה

רביולי דלעת חמאה: אגנולוטי די זוקה
רביולי דלעת חמאה: אגנולוטי די זוקה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 466 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פלפל, תרד, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בפלפל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח מנטה קל כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 52%. נסו אגנולוטי די זוקה, סקאפ די זוקה-דלעת חמאה במרינדה, ו דלעת חמאה חמוצה מתוקה---זוקן באגרודולצ'ה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מערבבים דלעת חמאה, ריקוטה, פרמזן וגרידת תפוז. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
מברישים דף פסטה בביצה טרופה וחותכים לריבועים בגודל 4 אינץ'. כף מילוי דלעת באמצע כיכר הפסטה וקפל מעל.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3
חותכים עודף פסטה עם חותך בצק עגול לצורת חצי ירח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
4
מניחים על מגש מקומח.
5
מרתיחים אגנולוטי במים מומלחים עד שהם רכים, כ -3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אנולוטיאנולוטי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
6
מסננים ומניחים על מגש.
7
מוסיפים חמאה ועלי מרווה לתבנית מוקפצת בגודל בינוני ומניחים על אש בינונית-גבוהה. מבשלים חמאה ומרווה עד שהחמאה מזהיבה. כף חמאה ומרווה מעל אגנולוטי ופזר פרמזן פתית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
אנולוטיאנולוטי
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
שלב מרכיבים יבשים במיקסר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
שלבו ביצים, חלמון ביצה ומחית תרד, וערבבו היטב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
10
מוסיפים תערובת תרד וביצים לחומרים יבשים במהירות נמוכה עד שנוצר בצק.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
11
מוציאים את הבצק מהקערה ולשים ביד במשך 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
תן לפסטה לנוח מכוסה במשך 30 דקות לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
13
מרדדים בצק לסדינים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי