רביולי דלעת חמאה: אגנולוטי די זוקה
רביולי דלעת חמאה: אגנולוטי די זוקה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 466 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פלפל, תרד, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בפלפל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח מנטה קל כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 52%. נסו אגנולוטי די זוקה, סקאפ די זוקה-דלעת חמאה במרינדה, ו דלעת חמאה חמוצה מתוקה---זוקן באגרודולצ'ה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מערבבים דלעת חמאה, ריקוטה, פרמזן וגרידת תפוז. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מברישים דף פסטה בביצה טרופה וחותכים לריבועים בגודל 4 אינץ'. כף מילוי דלעת באמצע כיכר הפסטה וקפל מעל.
חותכים עודף פסטה עם חותך בצק עגול לצורת חצי ירח.
מרתיחים אגנולוטי במים מומלחים עד שהם רכים, כ -3 עד 4 דקות.
מוסיפים חמאה ועלי מרווה לתבנית מוקפצת בגודל בינוני ומניחים על אש בינונית-גבוהה. מבשלים חמאה ומרווה עד שהחמאה מזהיבה. כף חמאה ומרווה מעל אגנולוטי ופזר פרמזן פתית.
שלב מרכיבים יבשים במיקסר.
שלבו ביצים, חלמון ביצה ומחית תרד, וערבבו היטב.
מוסיפים תערובת תרד וביצים לחומרים יבשים במהירות נמוכה עד שנוצר בצק.
מוציאים את הבצק מהקערה ולשים ביד במשך 6 עד 8 דקות.
תן לפסטה לנוח מכוסה במשך 30 דקות לפני השימוש.