רביולי וונטון וולנאט
רביולי אגוז וונטון הוא מנה עיקרית ים תיכונית. מנה אחת מכילה 634 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה מ טעם הבית דורש פלפל, דלעת חמאה, עטיפות וונטון ורוטב מרינרה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 63%. נסו שלוש רביולי וונטון גבינה, מרק וונטון רביולי קפוא, ו פאן ופרמזן וונטון רביולי עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים דלעת על 15 אינץ ' משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה.
מזלפים שמן ומפזרים מלח ופלפל; זורקים לציפוי.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 425 במשך 15-20 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב פעם אחת. מצננים מעט.
מניחים שמנת ודלעת במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד למחית. כף 1 כף תערובת במרכז עטיפת וונטון. (שמור עטיפות מכוסות במגבת נייר לחה עד שמוכנות לשימוש.) מרטיבים קצוות עם ביצה; למעלה עם עטיפה נוספת של וונטון. קמצוץ קצוות לאטום, לחיצה סביב מילוי כדי להסיר כיסי אוויר. חזור על הפעולה עם שאר העטיפות והמילוי.
בתנור הולנדי מביאים מים לרתיחה. מנמיכים את האש לרתיחה עדינה. מבשלים רביולי בקבוצות במשך 30-60 שניות או עד שהם צפים.
מוציאים בעזרת כף מחוררת; שמור על חום.
בינתיים מניחים חמאה ורוטב מרינדה בקערה חסינת מיקרוגל. מכסים ומיקרוגל גבוה למשך 1-2 דקות או עד לחימום, תוך ערבוב פעם אחת. מערבבים פנימה אגוזי מלך.
מגישים עם רביולי; מפזרים מרווה.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת לרביולי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות דום פריניון בציר זוהר בקבוק. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-279 דולר לבקבוק.
![דום פריניון בציר זוהר בקבוק]()
דום פריניון בציר זוהר בקבוק
הוא פתיחת זר מורכב ומואר,שילוב של פרחים לבנים, פירות הדר ואבן. ההשפעה הכוללת משופרת על ידי רעננות של אניס ונענע כתוש. הניחוחות הסופיים שמציע היין מתחילים להראות תווים חריפים, עציים וקלויים. לאחר תקופה ארוכה של רתיעה, היין סוף סוף נפתח. יש איזון מלא בין האף לחיך. אופיו הדק, המינימליסטי, הטהור, הגוון והאתלטי מתבטא כעת גם בחום. הפרי בולט וברור. החומציות האופיינית של הבציר משולבת להפליא. ההתמדה שלו היא בעיקר ארומטית, אפורה, מעושנת ומבטיחה מאוד.היין נהנה מדואליות: חום ורעננות, זיווגי בשר ויוד, מבושל וגולמי. תבלינים משפרים ומדגישים את התסיסה של 2008 וצופפים את היין. דום פפריניון אוהב חוויות שובבות: אמנות קולינרית, טקסטורות ועניינים.