רביולי חלמון ביצה (אובה דה רביולו) עם רוטב בייקון מרווה
מתכון רביולי חלמון חלמון (Raviolo da Uova) עם רוטב בייקון מרווה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. מתכון זה נטול גלוטן, ראשוני וקטוגני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 191 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה עם חלב מלא, סרטים עלי מרווה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מתכונים דומים: Raviolo עם חלמון ביצה ברוטב פטריות בניחוח מרווה חמאה חומה, Raviolo עם חמאת כמהין חלמון ביצה, ו בשר בקר צלע קצרה וחלמון ביצה רביולו.
הוראות
מניחים את הריקוטה ופרמזן בקערה בינונית, מתבלים קלות עם מלח ופלפל, ומערבבים לשלב.
העברה לשקית פלסטיק resealable ולשים במקרר.
מניחים את הבייקון במחבת בינונית על חום בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה פריך, על 10 עד 15 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבייקון לצלחת מרופדת נייר מגבת ולהניח בצד.
לנקז ולהשליך כמעט את כל שומן הבייקון מהמחבת, משאיר רק ציפוי דק וכל חתיכות השחמה על החלק התחתון של המחבת. שמור את המחבת.מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה.בינתיים, להגדיר מכונת פסטה יד מסובבת על ההגדרה הרחבה וקלילה קמח משטח העבודה שלך. מחלקים את בצק הפסטה מוכן ל 2 חתיכות שוות. לכסות 1 חתיכת פלסטיק לעטוף ולהניח בצד. באמצעות הידיים, לחץ על החצי השני לתוך דיסק עגול בעובי של בערך 1/4 אינץ'. להעביר את הבצק דרך הגלילים החלקים של המכונה. (אם הבצק הוא קצת דביק, קל אבק אותו עם קמח.) להמשיך להעביר את הבצק דרך מכונת הפסטה, להתאים את ההגדרה הצרה הבאה עם כל מעבר, עד שהוא דק מאוד, על 1/16 אינץ ' עבה, או חיוג מספר 8 על רוב המכונות. לקצץ את הקצוות המעוגלים ולהשליך (אתה צריך לפחות 36 אינץ ' של בצק פסטה שמאל). מקפלים את גיליון פסטה כמה פעמים, הקפד בנדיבות קמח או למקם לעטוף פלסטיק בין השכבות; להפריש. חזור על התהליך עם הבצק הנותר. קמח קלות תבנית אפייה ומניח אותה בצד.
להניח את שני יריעות הפסטה שטוחות על משטח יבש, משוריין היטב לחתוך 6 (6 אינץ 'רחב) חתיכות מכל גיליון (כך שאתה בסופו של דבר עם ריבועים 6 על 6 אינץ'). זרוק את הקצוות.
הסר את המילוי מהמקרר וגזור חור 1/2 אינץ ' מאחת הפינות התחתונות של התיק. על 6 של חתיכות פסטה, צינור טבעת של מילוי כי מודד על 1 1/2 אינץ ' בקוטר (להשאיר את המרכז ריק). צינור טבעת שנייה על גבי הראשון, ויצרו קן חלמון הביצה (הקפד להשתמש בכל המילוי). יש חותך עגול 4-1/2-או 5 אינץ ' מוכן. סדק 1 ביצה, להפריד את הלבן מהחלמון, ומניחים את הלבן בקערה בינונית. באמצעות קליפת הביצה או האצבעות שלך, בעדינות למקם את החלמון בתוך אחת הטבעות צנרת, להיזהר לא לשבור את החלמון. חזור עם הנותרים 5 ביצים טבעות צנרת. שמור את החלבונים לשימוש נוסף.באמצעות מברשת מאפה, מברשת את תערובת הביצה-מים על הקצוות החשופים של הפסטה עם טבעות גבינה חלמון. מכסים בעדינות את 6 ריבועי הפסטה הנותרים על ידי התחלה בצד אחד של כל ריבוע ועטיפת הפסטה מעל המילוי והביצה, נזהרים לא לשבור את החלמון. לדחוף את כיסי האוויר כפי שאתה הולך ולחץ בחוזקה סביב המילוי חלמון ביצה לאטום. מרכז את חותך סביב המילוי חלמון ביצה על כל raviolo לחתוך את הפסטה נוספת. באמצעות מרית שטוחה, בזהירות להעביר את רביולי גיליון אפייה מקומח. זרוק את התוספות. החזר את המחבת השמורה לחום בינוני.
מוסיפים את החמאה ומבשלים עד מוצקי החלב הלבנים יש השחמה, על 5 דקות.
מוסיפים את המרווה ואת חתיכות בייקון שמורות, מתבלים עם מלח ופלפל, ומערבבים לשלב.
הסר את המחבת מהחום והנח בצד בזמן שאתה מבשל את הרביולי.מוסיפים בעדינות 3 מרביולי למים הרותחים ומבשלים עד שהם צפים ומילוי הגבינה מתחמם, בערך 2 1/2 עד 3 דקות. (לא לבשל יתר על המידה.)
הסר עם כפית מחוררת, מחריש מים עודפים מתחת לכפית עם מגבת נייר.
מקום 1 raviolo על כל אחד 3 צלחות. בעדינות לזרוק את 3 רביולי הנותרים לתוך המים. בזמן שהם מבשלים, כפית חצי מרוטב מרווה בייקון מעל רביולי מצופה 3. חזור עם 3 רביולי הנותרים וחצי הנותרים של הרוטב.