רביולי מבפנים החוצה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 10 מנות עם 292 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. 15 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם פלפל, תרד, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 79%, המנה הזו מוצקה. נסו מבפנים החוצה רביולי אני, רביולי די קסטניה א טרוויזו (רביולי ערמונים ורדיצ'יו), ו רביולי בס ים מאיסקיה - - - רביולי כל ' איסיטנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים בקר עם בצל, מלח, פלפל ואבקת שום עד שהבצל רך; מסננים. מערבבים פנימה את רוטב הספגטי, רוטב העגבניות, רסק העגבניות והפטריות. מביאים לרתיחה; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
שלב את התרד, האטריות, הביצים, פירורי הלחם וגבינת הצ 'דר; מניחים חצי בתוך 13 אינץ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה. למעלה עם חצי רוטב בשר. חזור על שכבות.