רביולי סלק עם חמאת פרג
רביולי סלק עם חמאת פרג עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 541 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, סלק זהוב, פסטה עם ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. נסו רביולי סלק עם חמאת פרג, רביולי ריקוטה עם חמאת פרג משחימה ואספרגוס, ו סלק-פרג מאפינס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400°f. לעטוף סלק בנפרד בנייר כסף; מניחים על תבנית אפייה. צלי עד רך כאשר פירסינג בסכין, על 1 שעה. פתח לסכל בזהירות (אדים יברחו). מגניב. לקלף סלק; דק לגרר לתוך קערה בינונית.
מוסיפים גבינת ריקוטה ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. מערבבים בפירורי לחם.
מגלגלים בצק פסטה טרי לסדינים על פי המתכון.
מניחים 1 גיליון בצק על משטח העבודה. באמצעות חותך ביסקוויט עגול 3 אינץ', גיליון לחתוך 7 סיבובים.
מעבירים סיבובים לתבנית אפייה קלה; מכסים בניילון נצמד. חזור עם הבצק שנותר לסך של 56 סיבובים.
מפזרים 2 מגבות מטבח חלקות בקמח.
מניחים 8 סיבובים פסטה על משטח העבודה, שמירה על הבצק שנותר מכוסה פלסטיק.
מניחים קערה קטנה של מים ליד משטח עבודה. כפית 1 כפית סלק מילוי על חצי מכל סיבוב. לטבול קצה אצבע לתוך מים ו dampen קצה 1 עגול. מקפלים בצק על מילוי, דוחפים החוצה אוויר רב ככל האפשר ולחץ על הקצוות בחוזקה לאטום.
העבר למגבות מוכנות. חזור עם סיבובים שנותרו. (ניתן להכין 1 שבוע קדימה.
מעבירים לתבנית אפייה מעוטרת ומניחים במקפיא עד קפוא מוצק, כ 6 שעות.
מעבירים רביולי לשקיות פלסטיק הניתנות לאכילה.)
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני ומערבבים בזרעי פרג; להתחמם. עבודה בקבוצות, לבשל רביולי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד מבושל דרך, ערבוב לעתים קרובות, על 2 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר למחבת עם חמאה מומסת; לזרוק מעיל. מחלקים רביולי בין 8 צלחות; מפזרים פרמזן.
הטעם, הצבע והמרקם של סלק טרי קלוי הוא שאין דומה לו, אז אפילו לא לשקול שימוש במגוון משומר. בעת בחירת סלק, בחר צרורות עם עלים בהירים, מבריק מצורף.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון