קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

רביולי עם אפונה הצמד, יורה אפונה, אפונה מנטה לירות פסטו

רביולי עם אפונה הצמד, יורה אפונה, אפונה מנטה לירות פסטו
רביולי עם אפונה הצמד, יורה אפונה, ו פסטו יורה אפונה מנטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 817 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם רביולי גבינה, שמן זית, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סוכר Snap Pean ואטריות Soba גזר, אפונה הצמד מנטה, ו סלט אפונה קר.

הוראות

1
מערבולת שום במעבד מזון כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים גבינה ומערבלים עד מגורד.
מרכיבים שתצטרך
3
להוסיף 2 כוסות אפונה יורה,מנטה, ושמן; דופק עד pured בגסות.
מרכיבים שתצטרך
4
לגרד לתוך קערה קטנה ולחץ עטיפת פלסטיק נגד פסטו.
מרכיבים שתצטרך
5
מבשלים רביולי כמו החבילה מפנה, הוספת אפונה הצמד במהלך 2 הדקות האחרונות.
מרכיבים שתצטרך
6
ניקוז; לחזור לסיר.
7
להקציף פסטו, ואז בעדינות לזרוק שלושה רבעים ממנו עם פסטה.
מרכיבים שתצטרך
8
להוסיף יורה אפונה הנותרים ולזרוק בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
9
מגישים מיד, עם הנותרים פסטו אם אתה רוצה (או לשמור אותו עבור כריך).
מרכיבים שתצטרך
10
* מצא בשווקים של חקלאים או בשווקים אסיאתיים.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.