רביולי עם קישואים מוקפצים
רביולי עם קישואים מטוגנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. גשו לסופר וקנו פרמזן, קישואים, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: רביולי סלק עם פטריות מטוגנות, רביולי זוקיני, ו רביולי בקר וקישואים.
הוראות
מבשלים את הרביולי על פי הוראות החבילה.
לנקז אותם ולחזור לסיר. בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים את הקישואים, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים עד רק מכרז, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את תערובת הקישואים וכוס 1/4 של הפרמזן לרביולי וזורקים בעדינות לשלב.
מגישים עם כוס 1/4 הנותרים של פרמזן.