קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות5
ציון בריאות4
מגזין

רביולי עם רוטב עגבניות שרימפס

רביולי עם רוטב עגבניות שרימפס
רביולי עם רוטב עגבניות שרימפס הוא מנה עיקרית המגישה 5. מנה אחת מכילה 718 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. מתכון זה מ טעם הבית דורש בזיליקום, קמח, גבינת פרמזן ועגבניות משומרות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 33%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: רביולי עם רוטב עגבניות אלפרדו, רביולי תרד עם רוטב עגבניות, ו רביולי גבינה עם רוטב עגבניות פיקנטי.

הוראות

1
במחבת גדולה מטגנים בצל בחמאה עד שהוא רך. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת אחידה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מניחים עגבניות בבלנדר, מכסים ומעבדים עד למחית; מוסיפים לתערובת הבצל. מערבבים פנימה את הסוכר החום, עלה הדפנה, הציפורן, הבזיליקום, המלח והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
בינתיים מבשלים רביולי לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
4
מוציאים וזורקים עלה דפנה וציפורן מהרוטב. מנמיכים את האש; מערבבים בהדרגה שמנת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
מוסיפים שרימפס; מחממים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
6
מסננים רביולי; מעל הרוטב, הגבינה והעירית.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

מרכיבים

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

רביולי בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ריסרבה לואיאנו קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין עשיר ומובנה עם זר מורכב מרובד בניחוחות של דובדבנים אדומים בשלים וסיגליות, ואחריו תווים של עור ופלפל לבן. היין מופק מפלדה לא נוצצת, הוא נח במשך 10 חודשים לפני שהוא מועבר לחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקאיות, שם הוא הזדקן במשך 12 חודשים.