רביולי פטרוזיליה עם רוטב חמאה חום
רביולי פטרוזיליה עם רוטב חמאה חום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 490 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו חמאה, עטיפות עגולות של וון טון, גבינת פרמזן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו רביולי פטריות בר ברוטב מרווה וחמאה חומה, רביולי לובסטר עם חמאה חומה עם רוטב שמנת עגבניות, ו רביולי ממולא פול, ריקוטה, מנטה עם רוטב חמאה חום (מתכונים דומים).
הוראות
שלב גבינות, פטרוזיליה קצוצה, ביצה, 1/2 כפית. מלח ופלפל בקערה בינונית. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
להניח 8 עטיפות על משטח שטוח כף 1 כף. תערובת גבינה למרכז של כל אחד. עבודה עם עטיפה 1 בכל פעם, להרטיב קצה עם מים העליון עם עטיפה אחרת, לחיצה לאטום בחוזקה.
מעבירים רביולי לתבנית אפייה משומנת, מכסים וחוזרים להכין רביולי נוסף. מחממים תנור ל 25
מבשלים 4 או 5 רביולי בכל פעם במים רותחים עד הבצק רך, 3 דקות.
מעבירים לתבנית אפייה משומנת בשכבה אחת, מכסים בנייר כסף, ומתחממים בתנור.
בינתיים, לעשות רוטב: להמיס חמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה. מבשלים, מתערבלים, עד אור זהוב, 3 דקות.
הסר מהחום; מערבבים מיץ לימון ועלי פטרוזיליה.
שכבה רביולי ורוטב על מגש.