רביולי פטריות ותרד עם רוטב חמאה צ'ייב דורש סביב 2 שעות ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו חמאה, מלח ופלפל טחון, פלפל קאיין טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 46%. נסו רביולי פטריות עם פרמזן-רוטב צ'ייב, רביולי פטריות בר עם רוטב חמאת אגוזים, ו רביולי פטריות בר ברוטב מרווה וחמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטאטא יחד 1 כפית שמן זית, מים, וביצים שלמות בקערה עד מעורב באופן שווה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מערבבים קמח ומלח בקערה גדולה נפרדת, ועושים באר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
יוצקים את תערובת הביצים לתוך הבאר ומערבבים רק עד בשילוב. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה, 5 עד 10 דקות, הוספת קמח או מים יותר לפי הצורך. לעטוף את הבצק בחוזקה עם לעטוף פלסטיק, ולהניח בצד לנוח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
4
מחממים 1 כפית שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את השום והבצל; לבשל ומערבבים עד הבצל מתחיל להתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הפטריות, וממשיכים לבשל ולערבב עד שהירקות רכים והנוזל התאדה, כ -10 דקות.
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
מגלגלים את בצק הפסטה לבערך 1/16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטה
דראגי פנינה לבנות
9
חותכים 3 עד 4 אינץ מעגלים באמצעות חותך עוגיות גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטור
10
מגלגלים כל מעגל החוצה דק ככל האפשר. עבודה עם עיגול אחד בכל פעם, מברשת את הפסטה קלות עם ביצה לבן. לגרוף על 1 כף גדושה מלאה של מילוי פטריות על מרכז הפסטה, ואז לכסות עם חתיכה שנייה של פסטה, צובט את הקצוות כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנות
11
חותכים את רביולי אטום עם חותך עוגיות פעם נוספת כדי ליצור צורה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטור
12
מניחים את הרביולי המוגמר על תבנית אפייה מקומטת, וחוזרים על התהליך עם שאר הפסטה והמילוי.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
13
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את הרביולי וחוזרים לרתיחה. מבשלים עד הפסטה צף למעלה, 3 עד 4 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
14
כדי להפוך את הרוטב: להמס חמאה במחבת על חום גבוה, בישול ערבוב עד השחמה, 5 עד 7 דקות. מערבבים 1 1/2 כפיות עירית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.