קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

רביולי פטריות ותרד עם רוטב חמאה צ'ייב

רביולי פטריות ותרד עם רוטב חמאה צ'ייב
רביולי פטריות ותרד עם רוטב חמאה צ'ייב דורש סביב 2 שעות ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו חמאה, מלח ופלפל טחון, פלפל קאיין טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 46%. נסו רביולי פטריות עם פרמזן-רוטב צ'ייב, רביולי פטריות בר עם רוטב חמאת אגוזים, ו רביולי פטריות בר ברוטב מרווה וחמאה חומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד 1 כפית שמן זית, מים, וביצים שלמות בקערה עד מעורב באופן שווה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מערבבים קמח ומלח בקערה גדולה נפרדת, ועושים באר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
יוצקים את תערובת הביצים לתוך הבאר ומערבבים רק עד בשילוב. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה, 5 עד 10 דקות, הוספת קמח או מים יותר לפי הצורך. לעטוף את הבצק בחוזקה עם לעטוף פלסטיק, ולהניח בצד לנוח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4
מחממים 1 כפית שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את השום והבצל; לבשל ומערבבים עד הבצל מתחיל להתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הפטריות, וממשיכים לבשל ולערבב עד שהירקות רכים והנוזל התאדה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
6
הסר מהחום, ולאפשר להתקרר.
7
מקציפים גבינת שמנת בקערה עד חלקה. מערבבים בתערובת פטריות מקורר, גבינת פרמזן, גבינת מוצרלה, תרד, 1 כף עירית, פטרוזיליה, ופלפל קאיין. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
מגלגלים את בצק הפסטה לבערך 1/16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
9
חותכים 3 עד 4 אינץ מעגלים באמצעות חותך עוגיות גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
10
מגלגלים כל מעגל החוצה דק ככל האפשר. עבודה עם עיגול אחד בכל פעם, מברשת את הפסטה קלות עם ביצה לבן. לגרוף על 1 כף גדושה מלאה של מילוי פטריות על מרכז הפסטה, ואז לכסות עם חתיכה שנייה של פסטה, צובט את הקצוות כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
11
חותכים את רביולי אטום עם חותך עוגיות פעם נוספת כדי ליצור צורה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
12
מניחים את הרביולי המוגמר על תבנית אפייה מקומטת, וחוזרים על התהליך עם שאר הפסטה והמילוי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
13
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את הרביולי וחוזרים לרתיחה. מבשלים עד הפסטה צף למעלה, 3 עד 4 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
14
כדי להפוך את הרוטב: להמס חמאה במחבת על חום גבוה, בישול ערבוב עד השחמה, 5 עד 7 דקות. מערבבים 1 1/2 כפיות עירית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
מגישים מעל רביולי חם.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי

מרכיבים

3(חוֹרֶף)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת שמנת, מרוכךגבינת שמנת, מרוכך1ביצה לבנה, מוכהביצה לבנה, מוכה2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, או יותר במידת הצורךקמח לכל מטרה, או יותר במידת הצורך2(יכול להיות או להרחיק)עירית טרייה קצוצהעירית טרייה קצוצה227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילת פטריות טריות, קצוץ גסחבילת פטריות טריות, קצוץ גס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתרד קצוץ קפוא, מופשר ומנוקזתרד קצוץ קפוא, מופשר ומנוקז1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, טחוןשום, טחון1(יכול להיות או להרחיק)שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון לפי הטעםמלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת מוצרלהגבינת מוצרלה11 קילו קישואים,1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץבצל קצוץ796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)2(חוֹרֶף)מים, או יותר במידת הצורךמים, או יותר במידת הצורך

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo