רביולי פסטו אפוי
רביולי פסטו אפוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 657 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 586 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא עגבניות, תערובת גבינת צ'דר-מונטריי, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו רביולי פסטו, רביולי פסטו עם עוף, ו מתכון רביולי אדום פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. spray 3 ליטר תבשיל עם ספריי בישול.
בסיר קטן, קרם חום כדי רותח. בינתיים, בקערה גדולה, לזרוק רביולי, עגבניות, תרד ופסטו.
יוצקים קרם חם על תערובת ולזרוק למעיל. כף לתוך תבשיל.
אופים חשפו 15 דקות או עד מחומם ביסודיות גבינה מותכת.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.