רביולי ריקוטה ואגוז עם ארוגולה
רביולי ריקוטן ואגוזי מלך עם ארוגולה הוא מתכון ים תיכוני שמגיש 30. מנה אחת מכילה 113 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . תמורת 32 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם שמן זית, ריקוטה, פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב בתור מזנון. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-10 דקות . עם ציון של 38% , המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. מתכונים דומים: רביולי ארוגולה , רביולי עם ארוגולה ופקורינו , ורביולי עם ארוגולה ופקורינו .
הוראות
מערבבים את הקמח, החלמונים, השמן, 5 כפות מים ו-3/4 כפית מלח במעבד מזון עד שנוצר בצק.
נותנים לבצק לנוח, עטוף בניילון, למשך שעה.
חותכים את הבצק לרבעים ומפדרים בקמח.
מרדדים את הבצק במכונת פסטה על ההגדרה הרחבה ביותר 8 פעמים, מקפלים בצק בכל פעם ומקמחים בין לבין. ממשיכים לגלגל את הפסטה בהגדרות הצרות יותר, ללא קיפול, עד למצב השני הכי צר.
מניחים את הבצק על דלפק מקומח מכוסה במגבת. חוזרים על הפעולה עם הבצק הנותר.
טוחנים 1/2 כוס אגוזי מלך, הריקוטה, גרידת הלימון ו-1/2 כפית כל מלח ופלפל במעבד מזון נקי.
מניחים 1 כפית מילוי במרחק של 1 1/2 אינץ' זה מזה לאורך 2 דפי פסטה.
מברישים את הקצוות ובין התלוליות במים, ולאחר מכן מעלים עלה פסטה נוסף, לוחצים מסביב למילוי כדי לאטום.
קורצים רביולי מרובעים, כ-30, בעזרת סכין חדה ומעבירים למגבת מקומחת.
מחממים את החמאה במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-גבוהה עד שהחמאה מתחילה להשחים, 4 עד 6 דקות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את השום, מיץ הלימון, 1 כוס אגוזי מלך הנותרים, 1/2 כפית מלח ו-1/2 כפית פלפל. שומרים את הרוטב.
מרתיחים את הרביולי בסיר גדול עם מי מלח רותחים עד שהם רכים, כ-3 דקות. מעבירים בעדינות את הרביולי בעזרת כף מחוררת לקערה עם הרוטב, הארוגולה והפרמזן. מערבבים לאיחוד, ואז מחלקים בין צלחות הגשה מחוממות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Perrier-Jouet Grand Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-57 דולר לבקבוק.
![פרייר-ז'ואט גרנד ברוט]()
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.