קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

רביולי ריקוטה ואגוז עם ארוגולה

רביולי ריקוטה ואגוז עם ארוגולה
רביולי ריקוטן ואגוזי מלך עם ארוגולה הוא מתכון ים תיכוני שמגיש 30. מנה אחת מכילה 113 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . תמורת 32 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם שמן זית, ריקוטה, פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב בתור מזנון. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-10 דקות . עם ציון של 38% , המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. מתכונים דומים: רביולי ארוגולה , רביולי עם ארוגולה ופקורינו , ורביולי עם ארוגולה ופקורינו .

הוראות

1
מערבבים את הקמח, החלמונים, השמן, 5 כפות מים ו-3/4 כפית מלח במעבד מזון עד שנוצר בצק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
נותנים לבצק לנוח, עטוף בניילון, למשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
3
חותכים את הבצק לרבעים ומפדרים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
מרדדים את הבצק במכונת פסטה על ההגדרה הרחבה ביותר 8 פעמים, מקפלים בצק בכל פעם ומקמחים בין לבין. ממשיכים לגלגל את הפסטה בהגדרות הצרות יותר, ללא קיפול, עד למצב השני הכי צר.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
5
מניחים את הבצק על דלפק מקומח מכוסה במגבת. חוזרים על הפעולה עם הבצק הנותר.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
6
טוחנים 1/2 כוס אגוזי מלך, הריקוטה, גרידת הלימון ו-1/2 כפית כל מלח ופלפל במעבד מזון נקי.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
מניחים 1 כפית מילוי במרחק של 1 1/2 אינץ' זה מזה לאורך 2 דפי פסטה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
8
מברישים את הקצוות ובין התלוליות במים, ולאחר מכן מעלים עלה פסטה נוסף, לוחצים מסביב למילוי כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
9
קורצים רביולי מרובעים, כ-30, בעזרת סכין חדה ומעבירים למגבת מקומחת.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
מחממים את החמאה במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-גבוהה עד שהחמאה מתחילה להשחים, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
11
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את השום, מיץ הלימון, 1 כוס אגוזי מלך הנותרים, 1/2 כפית מלח ו-1/2 כפית פלפל. שומרים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
מרתיחים את הרביולי בסיר גדול עם מי מלח רותחים עד שהם רכים, כ-3 דקות. מעבירים בעדינות את הרביולי בעזרת כף מחוררת לקערה עם הרוטב, הארוגולה והפרמזן. מערבבים לאיחוד, ואז מחלקים בין צלחות הגשה מחוממות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
רביולירביולי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Perrier-Jouet Grand Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-57 דולר לבקבוק.
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.