קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

רביולי ריקוטה ואגוז עם ארוגולה

רביולי ריקוטה ואגוז עם ארוגולה
רביולי ריקוטן ואגוזי מלך עם ארוגולה הוא מתכון ים תיכוני שמגיש 30. מנה אחת מכילה 113 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . תמורת 32 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם שמן זית, ריקוטה, פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב בתור מזנון. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-10 דקות . עם ציון של 38% , המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. מתכונים דומים: רביולי ארוגולה , רביולי עם ארוגולה ופקורינו , ורביולי עם ארוגולה ופקורינו .

הוראות

1
מערבבים את הקמח, החלמונים, השמן, 5 כפות מים ו-3/4 כפית מלח במעבד מזון עד שנוצר בצק.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
נותנים לבצק לנוח, עטוף בניילון, למשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3
חותכים את הבצק לרבעים ומפדרים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
4
מרדדים את הבצק במכונת פסטה על ההגדרה הרחבה ביותר 8 פעמים, מקפלים בצק בכל פעם ומקמחים בין לבין. ממשיכים לגלגל את הפסטה בהגדרות הצרות יותר, ללא קיפול, עד למצב השני הכי צר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
5
מניחים את הבצק על דלפק מקומח מכוסה במגבת. חוזרים על הפעולה עם הבצק הנותר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6
טוחנים 1/2 כוס אגוזי מלך, הריקוטה, גרידת הלימון ו-1/2 כפית כל מלח ופלפל במעבד מזון נקי.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
מניחים 1 כפית מילוי במרחק של 1 1/2 אינץ' זה מזה לאורך 2 דפי פסטה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
8
מברישים את הקצוות ובין התלוליות במים, ולאחר מכן מעלים עלה פסטה נוסף, לוחצים מסביב למילוי כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
9
קורצים רביולי מרובעים, כ-30, בעזרת סכין חדה ומעבירים למגבת מקומחת.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
10
מחממים את החמאה במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-גבוהה עד שהחמאה מתחילה להשחים, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את השום, מיץ הלימון, 1 כוס אגוזי מלך הנותרים, 1/2 כפית מלח ו-1/2 כפית פלפל. שומרים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
12
מרתיחים את הרביולי בסיר גדול עם מי מלח רותחים עד שהם רכים, כ-3 דקות. מעבירים בעדינות את הרביולי בעזרת כף מחוררת לקערה עם הרוטב, הארוגולה והפרמזן. מערבבים לאיחוד, ואז מחלקים בין צלחות הגשה מחוממות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
רביולירביולי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Perrier-Jouet Grand Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-57 דולר לבקבוק.
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.