רביולי שזיף פריך עם דבש לימון-טימין וגבינת יוגורט
מתכון רביולי שזיף פריך עם דבש לימון-טימין וגבינת יוגורט יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 298 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם יוגורט וניל קרטון, טימין, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. נסו לימון, דבש ותימין פרוזן יוגורט, דבש, טימין ו crostata שזיפים, ו דבש שזיפים קלויים עם טימין ויוגורט יווני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מסננת בקערה בינונית. מסננת קו עם 4 שכבות של cheesecloth, המאפשר cheesecloth להאריך על קצוות חיצוניים. יוגורט כפית למסננת. מכסים בחופשיות בניילון נצמד; מקררים 12 שעות. גבינת יוגורט כפית לתוך קערה; להשליך נוזל. מכסים ומקררים.
מערבבים את השזיפים, 3 כפות דבש, קינמון ואגוז מוסקט בסיר גדול; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום, ומבשלים 45 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום. מגניב 5 דקות; מערבבים בחמאה. מגניב לגמרי.
עבודה עם עטיפה 1 wonton בכל פעם (לכסות עטיפות שנותרו עם מגבת לחה כדי למנוע ייבוש), כפית על 1 כף תערובת שזיף למרכז עטיפה. להרטיב את הקצוות של הבצק עם מים, העליון עם עטיפה אחרת. הקש 4 קצוות יחד כדי לאטום.
מניחים רביולי על תבנית אפייה גדולה המצופה בתרסיס בישול (מכסים רביולי במגבת לחה למניעת ייבוש). חזור על ההליך עם עטיפות שנותרו תערובת שזיף.
אופים ב 400 14 דקות או עד הזהב.
שלב 1/2 כוס דבש, קליפה, טימין בסיר קטן על אש נמוכה. לבשל 20 דקות (לא להרתיח).
מניחים 3 רביולי על כל אחד 3 צלחות.
טפטוף 2 כפיות תערובת דבש על כל מנה; העליון עם כ 1 כף גבינת יוגורט.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.