קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות1
ציון בריאות7
מגזין

רביולי שרימפס לימון לזרוק

רביולי שרימפס לימון לזרוק
רביולי שרימפס לימון לזרוק לוקח בערך 15 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 1 מנות. צופה בדמות שלך? למתכון הפסקאטרי הזה יש 892 קלוריות, 82 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן למנה. אם יש לכם קליפת לימון, רביולי גבינה, בזיליקום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 48%, וזה טוב. מתכונים דומים: לימון שרימפס ספגטי לזרוק, ירקות שרימפס לזרוק, ו לזרוק טורטליני שרימפס שום.

הוראות

1
מבשלים רביולי לפי הוראות החבילה. בינתיים, במיקרוגל בטוח 1-קו. צלחת, ממיסים חמאה; מערבבים פנימה את מיץ הלימון, הבזיליקום וקליפת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
רביולירביולי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
2
מסננים רביולי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
3
מוסיפים שרימפס ורביולי לתערובת החמאה; לזרוק לציפוי. מכסים ומיקרוגל גבוה למשך 1-3 דקות או עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה

יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.

סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו הם בחירה מצוינת לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שארל דה קזנוב טטה דה קובי ברוט. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -40 דולר.
צ ' ארלס דה קזנוב טטה דה קובי ברוט
צ ' ארלס דה קזנוב טטה דה קובי ברוט
הבועות העדינות יוצרות חוט גדול על רקע זהוב. אף פירותי וטעמי סוכר שעורה ובריוש טעימים ומתמשכים. יין תוסס מאוד שהוא מאוד תכליתי. זוהי שמפניה בהירה, נוחה לכל צד!שמפניה זו משתלבת היטב עם רכיכות, מנות חזיר, גבינות עדינות ורכות ודגים עשירים.תערובת: 10% שרדונה, 30% פינו מיוניה, 60% פינו נואר