רביולי תרד עם רוטב עגבניות
רביולי תרד עם רוטב עגבניות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 664 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם עגבניות משומר, שמן זית, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: רביולי קלוי עם תרד ורוטב עגבניות, תרד רביולי Chard שוויצרי על רוטב עגבניות פשוט, ו צ'ארד שוויצרי רביולי תרד נודי ברוטב עגבניות פשוט מ' הירקות המפוארים של איטליה.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הסלמי ושום ומבשלים, על 1 דקה. לרסק את העגבניות לתוך המחבת עם הידיים לבשל עד מעט יבש, על 5 דקות.
מוסיף את מיץ עגבניות שמורות, בזיליקום, סוכר, מלח ופלפל לפי הטעם. להגדיל את החום גבוה ומבשלים עד שהרוטב מתעבה, כ 5 דקות. מערבבים 3/4 כוס מים ולהפחית את החום בינוני נמוך.
תן לרביולי להתבשל בזמן שאתה מבשל.
מוסיפים מלח למים הרותחים, ואז מוסיפים את הרביולי ומבשלים כאשר התווית מכוונת; מנקזים. מחלקים את הרביולי בין קערות רדודות, כפית את הרוטב על גבי ומפזרים עם הגבינה.