קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

רביולי תרד עם רוטב עגבניות

רביולי תרד עם רוטב עגבניות
רביולי תרד עם רוטב עגבניות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 664 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם עגבניות משומר, שמן זית, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: רביולי קלוי עם תרד ורוטב עגבניות, תרד רביולי Chard שוויצרי על רוטב עגבניות פשוט, ו צ'ארד שוויצרי רביולי תרד נודי ברוטב עגבניות פשוט מ' הירקות המפוארים של איטליה.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את הסלמי ושום ומבשלים, על 1 דקה. לרסק את העגבניות לתוך המחבת עם הידיים לבשל עד מעט יבש, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיף את מיץ עגבניות שמורות, בזיליקום, סוכר, מלח ופלפל לפי הטעם. להגדיל את החום גבוה ומבשלים עד שהרוטב מתעבה, כ 5 דקות. מערבבים 3/4 כוס מים ולהפחית את החום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
(מומלץ: סקרמנטו)(מומלץ: סקרמנטו)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
תן לרביולי להתבשל בזמן שאתה מבשל.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
5
מוסיפים מלח למים הרותחים, ואז מוסיפים את הרביולי ומבשלים כאשר התווית מכוונת; מנקזים. מחלקים את הרביולי בין קערות רדודות, כפית את הרוטב על גבי ומפזרים עם הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מקשטים עם יותר בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
7
צילום אנטוניס אכילאוס

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

רביולי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 57 דולר.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
אדום רובי אינטנסיבי. עוצמה ועשירה עם הערות חריפות ובלסמיות ואחריהן ניחוחות פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים משמחים את החך, ומכריזים על טעם לוואי נעים וארוך.