רגל טלה בגריל עם לימון, עשבי תיבול ושום
רגל טלה בגריל עם לימון, עשבי תיבול, ושום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם עלי טימין, מלח גס, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו רגל טלה בגריל עם לימון, עשבי תיבול ושום, רגל טלה בגריל עם שום ותבלינים קארי, ו רגל טלה בגריל עם רוזמרין, שום, וקרום חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
דק קוצצים שום בקערה קטנה מערבבים יחד עם מרכיבים הנותרים עשב לשפשף.
לשים כבש בצלחת גדולה עם קצה של סכין קטנה חדה שנערך בזווית 45 מעלות לחתוך 1/2 אינץ ' עמוק חריצים על כל כבש, לשפשף תערובת עשבי תיבול לתוך חריצים ועל כל כבש. טלה במרינדה בטמפרטורת החדר 1 שעה.
לייבש כבש בעדינות. על מתלה משומן קל להגדיר 5 עד 6 אינץ ' מעל גחלים זוהרות טלה גריל על 10 דקות בכל צד, או עד מדחום מיידי לקרוא אופקית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של אוגרי בשר 52° עבור בינוני נדיר. (לחלופין, כבש צלוי במחבת צלייה באמצע תנור 425 ° F כ -25 דקות, או עד מד חום מיידי מוכנס אופקית לאוגרי בשר125 עבור בינוני-נדיר.)
להעביר כבש ללוח חיתוך. חצי ולימון זרע. לסחוט מיץ על כבש ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 15 דקות.
חותכים כבש לפרוסות ומגישים עם כל מיצים שהצטברו על קרש חיתוך.