רגל צלי עטופה בפנצ'טה של כבש
רגל טלה עטופה בפנצ'טה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1187 קלוריות, 90 גרם חלבון ו 75 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו רגל של טלה, גזר, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: צלי חזיר עטוף בפנצ'טה, צלי חזיר עטוף בפנצ'טה, ו בשר חזיר צלוי עטוף Pancetta קוצצים.
הוראות
במעבד מזון, לשלב את אנשובי עם שום, טימין, רוזמרין, גרידת תפוז ושמן זית ולעבד למשחה חלקה. מתבלים במלח ופלפל. באמצעות סכין קילוף קטן, לעשות 1 1/2 אינץ ' חריצים עמוקים על כל הטלה.
מורחים את הדבק עשב בכל רחבי הטלה, עובד אותו לתוך החריצים; העונה כבש עם מלח ופלפל.
על גיליון גדול של פלסטיק לעטוף או נייר שעווה, חופפים את פרוסות pancetta כדי ליצור מלבן 12 על 15 אינץ'. מניחים את הטלה על הפנצ 'טה ועוטפים את הפלסטיק סביב הרגל, לוחצים על מנת לעזור לפנצ' טה לדבוק. לקלף את הפלסטיק ולמקם מחדש כל פרוסות של pancetta. באמצעות 7 או 8 חתיכות ארוכות של חוט מטבח, לקשור את הצלי במרווחים 1 אינץ'.
מניחים את הטלה במחבת צלייה ומפזרים את הבצל, הגזר והסלרי סביבו. צלוי במשך כ 2 1/4 שעות, או עד pancetta הוא זהוב מדחום קריאה מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של רשם הבשר 14
להעביר את הטלה ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 20 דקות.
בינתיים, להגדיר את מחבת צלייה על חום גבוה.
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל פיסות השחמה מתחתית המחבת. מסננים את היין לסיר קטן ומבשלים עד מופחת 1 כוס, על 20 דקות. לרפרף את השומן מהרוטב ולהעביר לסירת רוטב.
הסר את חוט המטבח מן הטלה דק לחתוך את הבשר.