רגלי ברווז ברוטב זית ירוק עם פיצוח ופפרדלה
אם יש לך זיתים סדוקים, סוכר, רגלי ברווז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. מתכונים דומים: סלט ירוק תאילנדי עם ברווז Cracklings, רגלי ברווז מטוגנות עם כרישה וזיתים ירוקים, ו רגלי ברווז מטוגנות של אליס ווטרס עם כרישה וזיתים ירוקים.
הוראות
משוך בזהירות לחתוך את העור מרגלי ברווז ללא חיתוך בשר; להגדיר את העור בצד. לקצץ ולהשליך כל שומן מבשר.
מערבבים סוכר ומלח בקערה גדולה; מוסיפים רגלי ברווז ומשפשפים בתערובת. מכסים רגלי ברווז וצינה לפחות 30 דקות או עד 1 שעה.
בינתיים, מחממים תנור ל 35
שכב ברווז העור שטוח על משטח עבודה, צד שומן למעלה. עם סכין חדה, לחתוך את כל אזורים עבים של שומן כך שומן הוא אפילו; להשליך קישוטים. למתוח את העור שטוח, צד שומן למטה, בשכבה אחת בתבנית אפייה מעוטרת.
אופים עד העור הוא פריך ועמוק זהב, 25 עד 30 דקות; מדי פעם להפוך חתיכות מעל. עם מלקחיים, להעביר עור פריך (cracklings) מגבות נייר לניקוז. שמור 3 כף. שומן ברווז; שמור את השאר לשימוש אחר (ראה הערות). קוצצים גס cracklings; להפריש.
יש לשטוף את רגלי הברווז היטב, משפשף בעדינות כדי לעזור לשחרר מלח. להתייבש.
יוצקים 2 כפות. שמורות שומן ברווז לתוך 12-in. מחבת מעל חום בינוני-גבוה. חום קל 1/2 של רגלי ברווז, פונה לפי הצורך, 5 עד 8 דקות; להפחית את החום אם המחבת מתחילה לחרוך. חזור עם הברווז שנותר.
להעביר ברווז לתבנית אפייה רדודה (2 1/2 עד 3 qt.).
מוסיפים בצל למחבת ומבשלים, ערבוב, עד רך, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים מרק, רוטב עגבניות,קורנית, זיתים ופלפל. להפחית את החום ומבשלים כ -10 דקות, ערבוב מדי פעם כדי למזג טעמים.
מוסיפים ליקר כתום וגרידת תפוזים.
יוצקים מעל ברווז, לכסות צלחת בחוזקה עם נייר, ואופים עד הברווז הוא מאוד רך כאשר פירסינג, על 1 1/2 שעות.
כ -15 דקות לפני הברווז נעשה, לבשל פסטה במים רותחים מומלחים על פי הוראות החבילה.
מסננים פסטה ומחזירים אותה לסיר בישול.
מערבבים שומן ברווז שנותר, פירורי הלחם, ואת cracklings במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד פירורים קלויים קלות, 2 עד 3 דקות.
דל שומן ולהשליך מרוטב ברווז.
מערבבים על 1/2 כוס רוטב לתוך פסטה. מסדרים פסטה על מגש גדול העליון עם רגלי ברווז. כפית נותרת רוטב על גבי ומפזרים פטרוזיליה ותערובת פצפוצים.