רגלי ברווז ספייס שפשף מטוגנות עם זיתים ירוקים וגזר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבלין שפשף רגליים ברווז מטוגנת עם זיתים ירוקים וגזר. מנה זו מכילה כ 110 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 988 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו זרעי שומר, זרעי כוסברה, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: רגלי ברווז מטוגנות עם כרישה וזיתים ירוקים, רגלי ברווז מטוגנות של אליס ווטרס עם כרישה וזיתים ירוקים, ו רגלי עוף מטוגנות עם זיתים ירוקים.
הוראות
1
טוסט הראשון 4 מרכיבים מחבת בינונית על חום בינוני עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
העברה מטחנת מרגמה או תבלין; לטחון לאבקה גסה.
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
3
מעבירים לקערה קטנה; מערבבים במלח. מסדרים רגלי ברווז על תבנית אפייה מעוטרת; מפזרים תערובת תבלינים על כל הצדדים. מקררים שנחשפו בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מחממים תנור ל 300°f. ברווז בעדינות כדי להסיר לחות, הסרת תערובת תבלינים קטנה ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
חום כבד מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, לבשל ברווז, צד העור למטה, עד העור הוא פריך וחום, על 7 דקות. הפעל רגלי ברווז ומבשלים עד חום, כ 3 דקות יותר, ניקוז שומן ממחבת בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
העבר רגלי ברווז למחבת צלייה, צד עור למעלה.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
7
יוצקים שומן ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
הסר מחבת מחום; להוסיף ברנדי. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, גירוד חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
להוסיף יין. מרתיחים עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
11
יוצקים תערובת על ברווז במחבת. הכנס טריזי בצל, שיני שום, קליפת לימון, ועלי דפנה בין רגלי ברווז. לפזר גזר וזיתים מעל. מכסים בנייר כסף. ברווז צם בתנור 1 שעה. הפוך את הרגליים; לאפשר ירקות ליפול לתוך מרק. כיסוי; braise עד הברווז הוא רך בשר נופל מעצמות, על 1 שעה יותר. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. מגניב במקצת. כיסוי וצינה. לחמם מחדש ב 350°f תנור 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
גב שומן חזיר
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות