קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

רגלי ברווז ספייס שפשף מטוגנות עם זיתים ירוקים וגזר

רגלי ברווז ספייס שפשף מטוגנות עם זיתים ירוקים וגזר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבלין שפשף רגליים ברווז מטוגנת עם זיתים ירוקים וגזר. מנה זו מכילה כ 110 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 988 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו זרעי שומר, זרעי כוסברה, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: רגלי ברווז מטוגנות עם כרישה וזיתים ירוקים, רגלי ברווז מטוגנות של אליס ווטרס עם כרישה וזיתים ירוקים, ו רגלי עוף מטוגנות עם זיתים ירוקים.

הוראות

1
טוסט הראשון 4 מרכיבים מחבת בינונית על חום בינוני עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
העברה מטחנת מרגמה או תבלין; לטחון לאבקה גסה.
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3
מעבירים לקערה קטנה; מערבבים במלח. מסדרים רגלי ברווז על תבנית אפייה מעוטרת; מפזרים תערובת תבלינים על כל הצדדים. מקררים שנחשפו בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים תנור ל 300°f. ברווז בעדינות כדי להסיר לחות, הסרת תערובת תבלינים קטנה ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
חום כבד מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, לבשל ברווז, צד העור למטה, עד העור הוא פריך וחום, על 7 דקות. הפעל רגלי ברווז ומבשלים עד חום, כ 3 דקות יותר, ניקוז שומן ממחבת בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
העבר רגלי ברווז למחבת צלייה, צד עור למעלה.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
7
יוצקים שומן ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הסר מחבת מחום; להוסיף ברנדי. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, גירוד חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
להוסיף יין. מרתיחים עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
11
יוצקים תערובת על ברווז במחבת. הכנס טריזי בצל, שיני שום, קליפת לימון, ועלי דפנה בין רגלי ברווז. לפזר גזר וזיתים מעל. מכסים בנייר כסף. ברווז צם בתנור 1 שעה. הפוך את הרגליים; לאפשר ירקות ליפול לתוך מרק. כיסוי; braise עד הברווז הוא רך בשר נופל מעצמות, על 1 שעה יותר. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. מגניב במקצת. כיסוי וצינה. לחמם מחדש ב 350°f תנור 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
רגל ברווזרגל ברווז
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ברווז שלםברווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
13
העברת 6 רגלי ברווז, עור בצד למעלה, גיליון אפייה rimmed. אוהל עם רדיד (כיסוי וצינה נותרו 4 רגליים לשאריות).
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
14
מעבירים ירקות וזיתים מרוטב לקערה; מכסים כדי להתחמם. שומן כפית מהרוטב במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
15
להעביר את הרוטב שנותר למחבת גדולה. רוטב רתיחה מעל חום בינוני גבוה עד מופחת 1 כוס, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל, ובדבש, אם תרצה. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
בינתיים, מניחים רגלי ברווז תחת broiler עד העור הוא פריך, על 4 דקות, צופה בזהירות כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
17
העברה למגש, תערובת ירקות כף סביב רגלי ברווז, רסס רוטב מעל, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק