קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

רגלי ברווז צלויות עם רוטב יין אדום

רגלי ברווז צלויות עם רוטב יין אדום
ניתן להכין את המתכון רגלי ברווז צלויות עם רוטב יין אדום בערך תוך שעה ו-20 דקות . מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 481 קלוריות , 47 גרם חלבון ו -20 גרם שומן . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . אם יש לכם אבקת חמישה תבלינים, יין אדום, שיני שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 21 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון ספונקולרי של 44% , המנה הזו מוצקה. רגלי ברווז צלויות עם רוטב יין אדום , חזה ברווז צרוב עם רוטב יין אדום וקומקוואט מסוכר , וחזה ברווז צרוב עם רוטב יין אדום וקומקוואט מסוכר דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מורחים את ענפי הרוזמרין ושיני השום לתוך תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
מניחים את שוקי הברווז על גבי הרוזמרין, ומפזרים מלח ואבקת חמשת תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
אופים בתנור שחומם מראש למשך שעה. בינתיים מביאים את היין לרתיחה בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה את ג'לי הדומדמניות עד להמסה. מנמיכים את האש לבינוני-נמוך ומבשלים 5 דקות; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
לאחר שהברווז התבשל שעה, שופכים וזורקים את השומן שהצטבר בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
ברווזברווז
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6
יוצקים את רוטב היין על שוקי הברווז, ואופים 15 דקות נוספות עד שהברווז רך מאוד והרוטב הסמיך מעט.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ברווזברווז
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman